|

آیگپ، روبیکا یا سروش پلاس؛ کدام پیام رسان ایرانی را انتخاب می‌کنید؟

روبیکا برای ایفون

مدت‌ها است که پیام‌رسان‌های اینترنتی، بخش بزرگی از فضای انتقال پیام را از ابزار پیام‌کوتاه (SMS) گرفته‌اند. اما نرم‌افزاره...

لینک کوتاه کپی شد

مدت‌ها است که پیام‌رسان‌های اینترنتی، بخش بزرگی از فضای انتقال پیام را از ابزار پیام‌کوتاه (SMS) گرفته‌اند. اما نرم‌افزارهای پیام‌رسان هم مانند هر ابزار آنلاینی، گزینه‌های رقیب زیادی دارند. اپلیکیشن‌های پیام‌رسان با چند معیار و پارامتر در حال رقابت با هم هستند تا بتوانند سهم بزرگتری از ترافیک انتقال پیام (متنی، صوتی، تصویری) را به خود اختصاص دهند. معیارهایی مانند شمار کاربران (گستردگی شبکه ارتباطی) و کارامدی ابزارها و امکانات مهمترین چیزهایی هستند که هر کاربر برای استفاده از یک اپ پیام‌رسان به آن فکر می‌کند.

در فضای دیجیتال ایران هم مجموعه‌ای از پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی فعال هستند که هر کدام همزمان محدودیت‌ها و امکانات ویژه خود را دارند. اگر بخواهیم لیستی از اپ‌های پیام‌رسان داخلی و خارجی را فهرست کنیم، به لیست بلندبالایی می‌رسیم که در یک نوشته نمی‌توان به همه آن‌ها پرداخت. از همین رو، در اینجا قصد داریم روی اپلیکیشن‌های پیام‌رسان داخلی تمرکز کنیم و برخی از مهمترین و مشهورترین این اپ‌ها را بررسی کرده و ویژگی‌هایشان را با یکدیگر مقایسه کنیم.

آی گپ برای ایفون

 

اپلیکیشن آیگپ؛ پیام‌رسانی ساده و کاربردی

آیگپ یکی از پیام‌رسان‌هایی است که روی سادگی رابط کاربری و کارایی آن تمرکز کرده است و کوشیده با قابلیت‌هایش برای مخاطبان خود ارزش‌آفرینی کند. آیگپ در نسخه‌های مختلف برای سیستم‌عامل‌های گوناگون طراحی شده است و با همه این سامانه‌ها، تطبیق‌پذیری دارد. آیگپ این ادعا را دارد که می‌تواند تا ۶۰ میلیون کاربر یونیک را پوشش دهد. اپلیکیشن آیگپ از فناوری رمزنگاری end to end بهره می‌برد تا به مخاطبانش اطمینان خاطر امنیتی ارائه دهد. از ویژگی‌های منحصر به فرد آیگپ اینست که یک پیام‌رسان «متن‌باز» است؛ یعنی کدهای آن برای تغییر در دسترس است و سازمان‌ها می‌توانند آن را مطابق با خواست‌ها و نیازهایشان، بازطراحی کنند. استفاده از فضای ابری برای ذخیره‌سازی هم به کاربران آیگپ امکان می‌دهد که دیگر دغدغه‌ای درباره محدودیت میزان ذخیره‌سازی نداشته باشند. 

آی گپ برای ایفون و اندورید برای دانلود در اختیار کاربران قرار گرفته است.

اپلیکیشن روبیکا؛ سوپراپی با قابلیت پیام‌رسانی

درباره قابلیت‌ها و امکانات سوپراپلیکیشن روبیکا می‌توان بسیار صحبت کرد؛ اما ما در اینجا تنها قصد داریم روی بخش پیام‌رسان روبیکا تمرکز کنیم و آن را با رقبای داخلی‌اش مقایسه کنیم. پیام‌رسان روبیکا نیازهای پایه‌ای ارسال متن، تصویر (عکس) و ویدئو را ارائه داده و امکان ارتباط لایو تصویری و پخش زنده را هم در خود جای داده است. امتیاز ویژه‌ای که روبیکا برای استفاده از پیام‌رسانش در نظر گرفته است، اینترنت رایگان برای کاربران ایرانسل و همراه اول است. یکی از عناصر ثابت هر پیام‌رسان اینترنتی وجود «کانال» با موضوع‌های مختلف است. روبیکا برای کانال‌های فعال در پیام‌رسان خود، یک برنامه درآمدزایی را هم ایجاد کرده تا به این ترتیب انگیزه بیشتری برای تولید محتوای خلاق پدید آورد. از دیگر ویژگی های فنی خاص پیام‌رسان روبیکا، امکان برگزاری کنفرانس‌های صوتی است که برای امور کاری و سازمانی می‌تواند بسیار موثر باشد.  روبیکا برای ایفون و اندروید عرضه شده است.

دانلود سروش برای ایفون

اپلیکیشن سروش‌پلاس؛ نسل پنجم پیام‌رسان سروش با قابلیت‌های تازه

اپلیکیشن سروش‌پلاس، یکی دیگر از پیام‌رسان‌های تخصصی بازار ایران است که با بروزرسانی‌های فنی نسبت به نسخه قدیمی‌تر خود که با نام «سروش» شناخته می‌شد، بازگشت پرقدرتی به بازار ارتباطات داخلی داشته است. راهبرد اپ پیام‌رسان سروش‌پلاس این بوده است که قابلیت‌های ویژه و روش‌های متنوع‌تر برقراری ارتباط را در پیام‌رسان خود بگنجاند و به این ترتیب خود را نسبت به رقبایش برتری ببخشد. اپ سروش‌پلاس در لیست قابلیت‌های منحصر به فرد ارتباطی‌اش، مواردی از این دست را گنجانده است: امکان برقراری تماس حتی با خطوط تلفن ثابت و کاربران تلفن همراهی که اپ سروش‌پلاس را ندارند. این ویژگی که به نام «تماس پلاس» شناخته می‌شود گستره ارتباطی کاربران این پیام‌رسان را به شدت افزایش می‌دهد. ویژگی دیگر، امکان ثبت پیام به صورت آفلاین برای کاربران دارای سیمکارت همراه اول و ایرانسل است. در این قابلیت، شما می‌توانید بدون اتصال به اینترنت، پیام خود را ارسال کنید. البته استفاده از این ویژگی، هزینه افزوده‌ای برای کاربر در پی دارد.  امکان دانلود سروش برای ایفون و اندروید برای کاربران ایرانی فراهم است.

پرسش نهایی؛ کدام پیام‌‌رسان داخلی؟

اکنون باید سه پیام‌رسان داخلی روبیکا، آیگپ و سروش‌پلاس را در مقایسه با هم بررسی کنیم و ببینیم کدام را باید انتخاب کنیم. اگر از طرفداران سوپراپ‌ها هستید و دوست دارید ابزارهای چندکاره در اختیار داشته باشید، احتمالا ترجیح می‌دهید از روبیکا استفاده کنید و پیام‌رسان آن را در کنار باقی امکاناتش به کار ببرید. اما اگر قصد یک اپلیکیشن تخصصی پیام‌رسان داشته باشید، گزینه‌هایی مثل آیگپ و سروش‌پلاس پیش روی شما خواهد بود. در اینجا آنچه تعیین‌کننده انتخاب شما می‌تواند باشد، قابلیت‌های تکمیلی هر کدام از این پیام‌رسان‌ها است. برای نمونه؛ سروش‌پلاس با بسته‌های ویژه ارتباطی خود، به شما امکان می‌دهد تا با کسانی که سروش‌پلاس را ندارند یا با مشترکان تلفن ثابت هم تماس بگیرید. اما آیگپ، قابلیت برقراری تماس با دارندگان آیگپ در محیط پیرامونی را فراهم کرده است. 

آیا روی همه گوشی‌های تلفن همراه می‌توان پیام‌رسان‌های داخلی را نصب کرد؟

اگر شما یکی از کاربران گوشی‌های آیفون و بقیه سخت‌افزارهای با سیستم عامل ios باشید، ممکن است به این سوال پاسخ منفی بدهید. اما واقعیت اینست که صرف نظر از اینکه چه تلفن همراهی با چه سیستم عاملی داشته باشید، امکان نصب این اپلیکیشن‌ها را دارید. اما چگونه؟ اگر کاربر اندروید باشید می‌توانید از اپ‌استورهای اندرویدی یا سایت خود اپلیکیشن‌هایی که گفتیم، نسخه مخصوص تلفن همراه خود را دریافت و نصب کنید. اما اگر شما یکی از تلفن‌های کمپانی اپل را دارید، به کمک سیبچه که بازار تخصصی نرم‌افزارهای ایرانی ویژه سیستم عامل ios  است می‌توانید آیگپ، روبیکا و سروش‌پلاس را روی دستگاه خود نصب و استفاده کنید. لازم به یادآوری است که با خرید یکی از بسته‌های متنوع اشتراک سیبچه، علاوه بر این پیام‌رسا‌ن‌های ایرانی، صدها اپلیکیشن ایرانی دیگر را نیز می‌توانید بر روی تلفن همراه داشته و از آن‌ها استفاده کنید. 

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی