|

مهاجرت به آلمان با این 7 نوع ویزا کاملاً شدنی است!

آلمان کشوری پیشرفته با دانشگاه‌های معتبر است که در رده‌های جهانی قرار دارند؛ از طرفی اقتصاد این کشور بسیار شکوفا بوده و روزبه‌روز هم درحال

لینک کوتاه کپی شد

آلمان کشوری پیشرفته با دانشگاه‌های معتبر است که در رده‌های جهانی قرار دارند؛ از طرفی اقتصاد این کشور بسیار شکوفا بوده و روزبه‌روز هم درحال پیشروی است. دستمزدها در این کشور بالاست و فرصت‌های شغلی زیادی هم برای افراد ماهر و متخصص در زمینه‌های شغلی مختلف پیدا می‌شود. به همین دلیل هرساله درخواست‌های زیادی مبنی بر مهاجرت به آلمان از کشورهایی از جمله ایران برای این کشور ارسال می‌شود. مهاجرت به آلمان روش‌های زیادی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

7ef83fa4-c0f1-4989-8de0-41047f1538d2

انواع ویزاهای مهاجرتی آلمان

برای اخذ ویزای مهاجرت به آلمان روش‌های زیادی وجود دارد که ما در ادامه 7 مورد آن را عنوان می‌کنیم.

ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی یا دانشجویی یکی از مهم‌ترین ویزاهای مهاجرت به آلمان به‌شمار می‌آید؛ زیرا آلمان سیستم آموزشی بسیار باکیفیتی دارد و دانشگاه‌هایی که در این کشور هستند در فهرست برترین دانشگاه‌های دنیا قرار می‌گیرند؛ از طرفی اگر به زبان آلمانی در دانشگاه‌های این کشور تحصیل کنید، تحصیلاتتان رایگان خواهد بود و صرفا باید مبلغی را به‌عنوان شهریه بپردازید. شما می‌توانید برای تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در کشور آلمان اپلای کنید.

مدت اعتبار ویزای دانشجویی معمولا 3 ماهه است و شما باید پس از ورود به این کشور به‌عنوان دانشجو برای دریافت مجوز اقامت دائم آلمان اقدام کنید.

ویزای کاری (Employment Visa)

اقتصاد آلمان بسیار پیشرفته و پررونق است. از طرفی درآمدها بالا و تورم هم کم است؛ بنابراین افراد زیادی به کار کردن در این کشور علاقه دارند و هر ساله نفرات زیادی از طریق ویزای کاری آلمان به آلمان مهاجرت می‌کنند. در حال حاضر کشور آلمان به‌خاطر کمبود نیروی کار متخصص و ماهر در برخی کشورها اقدام به جذب مهاجران کاری می‌کند؛ بنابراین اگر شغل شما هم جزو فهرست مشاغل موردنیاز است و بازار کار خوبی در آلمان دارد، می‌توانید از این طریق مهاجرت به آلمان را عملی کنید.

در کشور آلمان بیشتر از همه به افرادی نیازی دارند که در حوزه‌های بهداشت، فناوری اطلاعات، مهندسی، آموزش و مشاغل مربوط به مهارت‌های فنی و دستی مثل نجاری، بنایی، لوله‌کشی و غیره کار می‌کنند؛ هرچند مشاغل دیگری نیز در این فهرست قرار گرفته‌اند.

ویزای کاری آلمان به دو نوع کوتاه‌مدت و بلندمدت تقسیم می‌شود. ویزاهای کاری کوتاه‌مدت تا چند ماه اعتبار دارند و ویزاهای کاری بلندمدت تا چند سال.

ویزای جست‌وجوی کار (Jobseeker Visa)

اخذ ویزای کاری آلمان چندان هم آسان نیست؛ چون پیدا کردن کارفرما زمان می‌برد. در آلمان قانون استخدام یک فرد خارج از اتحادیه اروپا بدین‌صورت است که شرکت باید ابتدا سه ماه تمام آگهی استخدام منتشر کند و اگر فردی پیدا نشد، می‌تواند اقدام به جذب نیروی خارجی کند. بنابراین یکی از جایگزین‌های مناسب برای ویزای کاری مهاجرت به آلمان، ویزای جست‌وجوی کار است. اخذ ویزای جست‌وجوی کار بدین ترتیب است که اگر مدرک تحصیلی شما مورد تایید دولت آلمان باشد، می‌توانید 6 ماه در این کشور اقامت کنید و به‌دنبال کار بگردید. اگر در این مدت کار مورد تایید پیدا شد، می‌توانید در آلمان بمانید.

برای داشتن چنین ویزایی باید زبان آلمانی بدانید، تمکن مالی کافی برای حداقل 6 ماه زندگی در آلمان و حداقل 5 سال هم سابقه کار داشته باشید.

fec686d3-e7c7-4af4-b16b-1007c2391a6f

ویزای سرمایه‌گذاری

کشور آلمان به‌خاطر اقتصاد شکوفایی که دارد، محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری است؛ به همین دلیل تاجرها و سرمایه‌گذاران زیادی در این کشور اقدام به راه‌اندازی دفتر یا شرکت تجاری و بازرگانی می‌کنند. همین امر باعث می‌شود که ویزای سرمایه‌گذاری آلمان بین این نوع افراد محبوب شود. هرچند دریافت ویزای سرمایه‌گذاری برای مهاجرت به آلمان شرایط خاص خودش را دارد؛ مثلا باید اثبات کنید که شرکت شما سودآوری لازم را برای اقتصاد آلمان داشته و نرخ استخدام آلمانی‌ها را افزایش می‌دهد. یادتان باشد که نقطه‌ضعف این نوع ویزا این است که توسط آن نمی‌توانید اقامت دائم آلمان دریافت کنید.

ویزای خوداشتغالی (Self-employed and Freelancer Visa)

ویزای خوداشتغالی و فریلنسری در واقع ویزایی است که شامل دو شکل کاری است. ویزای خوداشتغالی نوعی ویزای کاری و سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود که در آن شما یک طرح تجاری ارائه داده و یک بیزینس در آلمان راه می‌اندازید و از طریق آن خودتان هم به کار مشغول می‌شود.

بخش فریلنسری این ویزا به معنی کار آزاد است؛ یعنی اینکه می‌توانید در آلمان اقامت داشته باشید، اما در منزل و از راه دور کار کنید. از آن‌جا که هر کارفرمایی کار با کارمند فریلنسر را قبول نمی‌کند، باید حتما مهارت‌های خود را اثبات کنید، کارفرما را به استخدام خود قانع کنید و البته برای کار مجوز هم بگیرید.

ویزای آوسبیلدونگ

شاید تابه‌حال نام ویزای آوسبیلدونگ به گوش شما خورده باشد؛ نام دیگر این نوع ویزا کارآموزی است. ویزای آوسبیلدونگ یکی از ویزاهای محبوب برای مهاجرت به آلمان است؛ چون با داشتن این ویزا می‌توانید هم در آلمان کار کنید و حقوق دریافت کنید، هم دوره کارآموزی بگذرانید و مهارت کسب کنید. در پایان دوره به شما یک مدرک معتبر هم داده می‌شود.

این ویزا شرایط خاصی دارد؛ مثلا اینکه باید حداقل 17 و حداکثر 25 ساله باشید؛ البته این عدد برای کارآموزان پرستاری، 40 است و حداقل باید مدرک دیپلم داشته باشید. با داشتن چنین ویزایی بین 1 الی 3 سال وقت دارید تا در آلمان یا کشورهای دیگری مثل فرانسه و سوییس کار کنید. بزرگ‌ترین مزیت آوسبیلدونگ این است که بین 800 الی 1500 یورو حقوق هم دریافت می‌کنید.

بلوکارت آلمان (Blue Card)

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به آلمان و اقامت در این کشور داشتن بلوکارت است؛ هرچند که بلوکارت شرایط چندان آسانی ندارد. باید مدرک تحصیلی دانشگاهی داشته باشید و یک پیشنهاد کاری معتبر هم از یک کارفرمای آلمانی مورد تایید دریافت کنید. درضمن حداقل حقوق شما در قرارداد ثبت‌شده باید 56800 یورو در سال باشد. اگر بلوکارت داشته باشید، می‌توانید تا 3 ماه بعد از تمام شدن تاریخ قراردادتان هم در این کشور بمانید. یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های این نوع ویزا این است که تحت شرایطی خاص شرایط اقامت دائم را هم برای شما فراهم می‌کند؛ در واقع گاهی بعد از گذشت 33 ماه از ورودتان به آلمان و گاهی هم بعد از 21 ماه می‌توانید اقامت دائم بگیرید.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی