|

(ویدئو) برجی خارق‌العاده در ریاض!

آسمانخراش مکعب یکی از چندین پروژه است که در حال حاضر عربستان برای ساخت آن سرمایه گذاری کرده و تنوع بخشیدن به اقتصاد این کشور را هدف قرار…

لینک کوتاه کپی شد

دولت عربستان طرح خود برای ساخت آسمانخراشی مکعبی شکل به ارتفاع ۴۰۰ متر به نام «مکعب» را در ریاض ارائه کرده است.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از عصر ایران، این طرح توسعه شهری -۱۹ کیلومتر مربع- در شمال غربی مرکز ریاض ساخته خواهد شد و به عنوان نقطه عطف جدید در پایتخت عربستان معرفی می‌شود.

این طرح که به عنوان «چهره جدید ریاض» توصیف می‌شود، اطراف سازه مکعب که یکی از بزرگترین سازه‌های ساخته شده در جهان خواهد بود، شکل می‌گیرد.

سازه مکعب ۴۰۰ متر ارتفاع خواهد شد که آن را به طور رسمی به یک آسمانخراش تبدیل می‌کند و پهنای آن نیز ۴۰۰ متر است.

در نمای ساختمان مکعب فرم‌های مثلثی روی هم قرار می‌گیرند که بر گرفته از سبک معماری مدرن است. این سازه شامل دو میلیون متر مربع فروشگاه، جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری خواهد بود و دارای یک فضای آتریوم تقریبا تمام قد است که شامل یک برخ مارپیچ می‌شود.

آسمانخراش مکعب بخشی از منطقه گسترده‌تر مربع را تشکیل می‌دهد که طرح آن توسط شرکت توسعه مربع جدید عربستان ارائه شده است.

این طرح شامل ساخت بیش از ۱۰۰ هزار واحد مسکونی و ۹ هزار اتاق هتل به همراه بیش از ۹۸۰ هزار متر مربع فروشگاه و ۱.۴ میلیون متر مربع فضای اداری خواهد بود.

همچنین این طرح شامل ۸۰ مکان تفریحی و فرهنگی، دانشگاه فناوری و طراحی، یک تئاتر چند منظوره و یک موزه نمادین خواهد بود.

سازه مکعب با بهره‌مندی از معماری شاخص و پیشرفته و همچنین حضور فناوری‌های روز مانند متاورس، به عنوان یک مقصد متفاوت می‌تواند افراد را در تجربه‌ای بی نظیر از ماجراجویی در دنیای واقعی و مجازی غوطه‌ور سازد. طراحان از واژه غوطه‌ور برای تعریف آن استفاده می‌کنند، زیرا به عنوان ترکیبی از واقعیت و دیجیتال مجازی با انبوهی از هولوگرام‌ها امکان تجربه حضور در سیاره مریخ یا اعماق آب را برای افراد فراهم می‌کند.

به گفته دولت عربستان، این پروژه قرار است تا سال ۲۰۳۰ تکمیل شود. شباهت این طرح به کعبه نیز در نوع خود نظر مخاطبان را جلب کرده است!

آسمانخراش مکعب یکی از چندین پروژه عظیمی است که در حال حاضر عربستان برای ساخت آن سرمایه گذاری کرده و تنوع بخشیدن به اقتصاد این کشور را هدف قرار داده است. شناخته شده‌ترین و بحث برانگیزترین نمونه در این زمینه پروژه نیوم (Neom) است که شامل ساخت یک مگاسیتی خطی به طول ۱۷۰ کیلومتر می‌شود.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی