|

جزئیاتی مهم از صدور احکام رتبه‌بندی معلمان

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بعید است استخدام معلم از طریق ماده 28 داشته باشیم، درباره رتبه‌بندی معلمان توضیحاتی داد.

لینک کوتاه کپی شد

یوسف نوری در حاشیه نشست شورای معاونین امور مجلس وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آموزش و پرورش املاک مازادی وجود دارد که به آنها نیاز نداریم البته اولویت با املاکی است که مدرسه نیستند، طبق قانون اجازه تغییر کاربری داریم و منابع حاصل از آن صرف تکمیل طرح‌های نیمه تمام با اولویت طرح‌های خیرین خواهد شد.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از ساناپرس؛ وی افزود: برآورد ما از منابع حاصل از تبدیل به احسن شدن املاک مازاد بیش از 10 هزار میلیارد تومان است که باید از دولت مجوز بگیریم تا مراحل واگذاری و فروش انجام شود.

صدور مزایای آموزشیار معلم

وزیر آموزش و پرورش درباره صدور احکام حقوق معلمان گفت: اسناد ترمیم حقوق و رتبه‌بندی ارسال شده است برای این ماه مزایای رتبه اول یعنی آموزشیار معلم برای مشمولان صادر شده است همچنین فرایند صدور احکام قطعی آغاز شده است.

نوری درباره اینکه آیا آذرماه پرونده صدور احکام قطعی بسته می‌شود؟ تصریح کرد: همکارانم گفته‌اند تا آذرماه انجام می‌شود اما باید اجازه دهیم کار پیش برود. برخی معلمان ممکن است مدارکی را تحویل نداده باشند و رفت و برگشت‌هایی انجام شود، با احتساب بازنشستگان سال گذشته، 972 هزار نفرمشمول رتبه بندی می‌شوند.

وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه‌بندی مدارس گفت: رتبه بندی مدارس یکی از گام‌های تحقق سندتحول بنیادین است، شورای عالی آموزش و پرورش در حال احصای شاخص هاست همچنین پژوهش‌های میدانی انجام می‌شود تا الگوی رتبه‌بندی مدارس احصاء شود.

استخدام از طریق ماده 28 نداریم

وی درباره جذب و استخدام نیروی انسانی جدید در آموزش و پرورش اظهار کرد: این امر از طریق دانشگاه فرهنگیان دنبال می‌شود و اخیرا مصوباتی در ستاد تعلیم و تربیت داشتیم که بتوانیم از روش‌های متنوعی که در اساسنامه دانشگاه فرهنگیان و مصوبه 833 شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد جذب نیرو داشته باشیم. اخذ مجوز استخدامی در حال پیگیری است و بعید می‌دانم جذب از طریق ماده 28 داشته باشیم.

نوری درباره کمبود خدمتگزاران مدارس و حقوق اندک آنها گفت: سال گذشته تغییری در حقوق سرایداران و خدمتگزاران ایجاد شد و امسال هم مشمول افزایش شدند. این افراد پایه حقوقی شان ضعیف و تعدادشان اندک است و باید برای تامین سرایداران مدارس مجوز بگیریم که پیگیری‌ها در حال انجام است.

همچنین وزیر آموزش و پرورش یوسف نوری در نشست شورای معاونین امور مجلس وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی اظهار کرد: در دوران کرونا مدارس سه سال تعطیل بود اما یک نفر اعتراض نکرد که دانش آموزان مشکل تربیتی در ابعاد روانشناختی و جامعه شناختی پیدا می‌کنند در حالی که نهایت تعطیلی مدارس در جوامع دیگر 6 ماه بود، نظام سلطه به دنبال این‌است که مدارس و دانشگاه‌ها را واقعا تعطیل کند!

وی افزود: ضعف‌هایی در نظام آموزش و پرورش داریم از جمله اینکه ارتباط وثیقی با اولیای دانش آموزان نداریم. مهدهای کودک را به بهزیستی سپرده بودند، در حالی که بهزیستی عقبه آموزشی و علمی در این زمینه نداشت البته با تذکری که رهبری دادند در نهایت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تاسیس شد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از اولویت‌های ما احیای دانشگاه فرهنگیان است، مقدمات فراهم شده است تا هیئت ممیزه از وزارت علوم به دانشگاه فرهنگیان بازگردد همچنین آزمون جامع و ارزیابی‌های حرفه‌ای در طول سال از جمله ابزارهایی هستند که صلاحیت دانشجومعلمان را می‌سنجد.

نوری ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان، بزرگترین دانشگاهی است که 95 هزار دانشجو دارد، نسبت دانشجو به استاد وضعیت مطلوبی ندارد و اکنون در حال تقویت آن هستیم.

وی متذکر شد: باید رشته‌ معلمان با موضوع تدریس مرتبط باشد. اکنون 60 درصد افرادی که براساس قانون تعیین تکلیف مجلس جذب شده‌اند رشته تحصیلی‌شان منطبق نیست.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی