آخرین جزئیات آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان شنبه 21 خرداد
عضو کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس در مورد آخرین وضعیت قانون رتبهبندی معلمان توضیحاتی را ارائه کرد.
حجت الاسلام و المسلمین احمد حسین فلاحی درباره آخرین وضعیت اجرای رتبه بندی معلمان گفت: حجت الاسلام و المسلمین فلاحی ادامه داد: «قانون رتبه بندی معلمان تصویب و به تایید شورای نگهبان رسید همچنین منابع مالی آن مشخص و ابلاغ شده است. ارگانی که باید رتبه بندی معلمان را به سرانجام برساند سازمان برنامه و بودجه است. اجرای رتبهبندی با توجه به دامنه وسیع معلمان کشور، فرایندی زمانبر است اما معلمان امیدوار باشند به زودی این قانون به مرحله اجرا خواهد رسید.»
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از عرشه آنلاین؛ عضو کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی توضیح داد: «حداقل حقوق یک معلم بعد از اجرای رتبهبندی به حدود ۸ میلیون تومان میرسد هرچند که در شرایط فعلی حقوق اکثر معلمان حدود ۴ میلیون تومان است. البته کف حقوق در سال آینده با مصوبه اخیر مجلس ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است اما اگر رتبهبندی معلمان جنبه اجرایی پیدا کند کف حقوق آنان به ۸ میلیون تومان خواهد رسید. این در حالی است که عمده معلمان دارای رتبه ۲ و ۳ هستند.»
رتبه بندی معلمان از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ درنظر گرفته می شود
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس خاطرنشان کرد: «رتبهبندی قطعاً از همان ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ برای معلمان اعمال میشود. ممکن است کمی اجرای این قانون دیر یا زود داشته باشد اما قطعاً به نتیجه خواهد رسید سازمان برنامه و بودجه اگر هزینه اجرای رتبه بندی فرهنگیان را تخصیص دهد خیلی زودتر این قانون اجرایی خواهد شد.»
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت موضوع رتبه بندی معلمان گفت: «رتبه بندی باعث میشود هم کیفیت آموزشی افزایش پیدا کند و هم در نظام آموزش و پرورش ایجاد شایستگی را شاهد باشیم؛ علاوه بر این هم در نظام آموزش و پرورش ایجاد شایستگی را شاهد خواهیم بود تا بر اساس آن شایستگیها، مشکلات معیشتی معلمان رفع شود.»
معلمان برای رتبه بندی آزمون نمی دهند
صادق ستاری فرد در گفتوگو با تسنیم درباره رتبه بندی معلمان اظهار کرد: امروز در جلسه هیئت دولت با حمایت رئیسجمهور آییننامه رتبهبندی معلمان تصویب شد.
وی افزود: فرآیند اجرا بلافاصله پس از ابلاغ رئیس جمهور در مهلت مقرر قانونی آغاز میشود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: با موافقت هیئت وزیران ارزیابی برای احراز رتبهها صرفاً بر اساس شایستگیهای عمومی، حرفهای، تخصصی و تجربه مبتنی بر مستندات مربوط بدون انجام آزمون توسط وزارت آموزش و پرورش و با استفاده از ظرفیت هیئتهای ممیزه انجام خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید