علت اصلی اجرایی نشدن رتبه بندی معلمان چیست؟
در نشست روز گذشته شورای عالی آموزش و پرورش، نمایندگان معلمان عضو شورا نقد هایی را نسبت به وضعیت آموزش و پرورش کشور ارائه کردند.
جواد نوبختی از معلمان استان آذربایجانشرقی و عضو شورای عالی آموزش و پرورش در این نشست با اشاره به اینکه یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش تا به امروز یک برنامه راهبردی ارائه نکرده است، اظهار کرد: درباره تجمعات معلمان به وزیر آموزش و پرورش هشدار داده و حتی گفته بودیم وضعیت بدتر خواهد شد، چون آییننامه رتبهبندی بدون دخالت شورای عالی آموزش و پرورش تدوین شده و کپی شده از دانشگاه است و تا کنون ۲۸ بار ویرایش داشته است.
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از تیترکوتاه؛ وی افزود: عباس نجار رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش، آییننامه کپی شده رتبهبندی معلمان را به شورای عالی تحویل داد و به اعتراضات توجهی نکرد، نتیجه این شد که آییننامه به دولت رفته و همچنان در هیئت دولت معطل مانده است.
نوبختی درباره سند تحول بنیادین گفت: این سند باید هر ۵ سال بازنگری میشد اما هنوز هم اجرا نشده چون به خوبی متولد نشد و بودجه کافی برای اجرای آن تعیین نشد. دستگاههای مختلف باید در کنار آموزش و پرورش باشند تا سند تحول اجرا شود اما بنده به عنوان معلم با ۳۲ سال خدمت هیچ کدام از راهکارهای سند تحول را نمیشناسم.
مریم رنگآمیز طوسی مدیر مدرسه از استان خراسان رضوی و عضو شورای عالی آموزش و پرورش در این نشست درباره تغییرات رتبهبندی معلمان گفت: خواسته فرهنگیان در ابتدای کار اعلام شد، آنها میخواستند حقوقشان همانند سایر کارکنان دولت باشد یعنی ابتدا معیشت معلمان تأمین شود و بعد کیفیت آموزشی تحتالشعاع قرار خواهد گرفت.
وی تأکید کرد: خواسته فرهنگیان افزایش حقوق است چون نسبت به سایر کارکنان دولت حقوق پایینتری دریافت میکنند، این خواسته با این روش رتبهبندی محقق نمیشود.
طوسی ادامه داد: فرهنگیان میگویند اختلاف حقوق آنها با اساتید دانشگاه ۲۰ درصد باشد اما این موضوع در رتبهبندی محقق نشد و به علت بودجه اندکی که به آن اختصاص دادهاند، میخواهند همه فرهنگیان را در رتبه یک قرار دهند.
دیدگاه تان را بنویسید