شایعه درگذشت حجت الاسلام محسن قرائتی؛ حال ایشان بد است؟
از روز گذشته شایعه درگذشت حجت الاسلام محسن قرائتی در شبکه های اجتماعی منتشر شد که خوشبختانه این شایعه تکذیب شد.
مدیر دفتر حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی با تکذیب شایعه درگذشت این مفسر قرآنی گفت: حال عمومی این استاد قرآن مساعد بوده و به زودی علاقهمندان میتوانند از آثار جدید ایشان بهره ببرند.
محمدعلی آخوندزاده یزدی مدیر دفتر حجت الاسلام قرائتی با تکذیب خبری که در فضای مجازی و پیامرسانها منتشر و دست به دست شده است، گفت: خداراشکر جناب قرائتی مشکل خاصی نداشته و آنچه که در فضای مجازی منتشر شده است، تکرار شایعهای مربوط به دو سال پیش و زمان کسالت ایشان در همان زمان است. وی خاطرنشان کرد: انشاءالله کارهای جدیدی از حجتالاسلام والمسلمین قرائتی در فضای مجازی و تدوین کتاب خواهیم دید که علاقهمندان میتوانند با آنها از دستآوردهای دینی جناب قرائتی در حوزه قرآن و نماز بهره ببرند.
مروری بر زندگی حجت الاسلام قرائتی
محسن قرائتی در سال ۱۳۲۴ش در کاشان به دنیا آمد. پدرش علینقی قرائتی از متدینین بازار کاشان بود. از آنجا که پدربزرگ وی در دوره سلطنت رضاشاه پهلوی ، اقدام به برگزاری جلسات قرائت قرآن مینمود، شهرت و بعدها نامخانوادگی وی قرائتی نام گرفت. محسن قرائتی با راهنمایی پدر خود، در ۱۴ سالگی وارد حوزهعلمیه کاشان شد و در کنار دروس حوزه در درس تفسیر شیخ علی آقا نجفی شرکت میکرد. وی از سال دوم به حوزه علمیه قم رفت و در مدرسه خان و مدرسه آیتالله گلپایگانی به تحصیل مشغول شد. پس از آن به حوزه علمیه نجف رفت و پس از بازگشت به مطالعه و مباحثه تفاسیر مختلف مانند مجمع البیان مشغول شد و اقدام به یادداشت برداشتهای تفسیری خود نمود. قرائتی به مدت ۱۵ سال در تدوین تفسیر نمونه همکاری داشته است.
سوابق و مسئولیت های حجت الاسلام قرائتی
محسن قرائتی علاوه بر فعالیت در صدا و سیما، چندین مسئولیت را در جمهوری اسلامی ایران برعهده داشته است، ازجمله:
- ریاست نهضت سوادآموزی
- تأسیس ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر
- تأسیس ستاد اقامه نماز
- تأسیس ستاد زکات
- تأسیس ستاد تفسیر
- تأسیس ستاد ترویج فرهنگ قرآنی
- تأسیس بنیاد فرهنگی امام زمان(عج)
- تأسیس مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن
دیدگاه تان را بنویسید