صابر شیخ عبدالله که بود و آیا اعدام شد؟
در ٢٨ اردیبهشت سال ١٣٩٣، وزارت اطلاعات در اطلاعیهای اعلام کرد که سه تن از عوامل بمبگذاری سال ۱۳۸۹ مهاباد را دستگیر کرده است. برنامه خبری…
چهار سال پس از واقعه انفجار در شهر مهاباد، روابط عمومی وزارت اطلاعات اعلام کرد که سه تن از کسانی را که در بمبگذاری سال ۱۳۸۹ مهاباد دست داشتند، در همین شهر بازداشت کرده است. بمبگذاری مهاباد که در مراسم سالگرد جنگ ایران و عراق در شهریور ماه سال ۱۳۸۹ اتفاق افتاد به کشته شدن ۱۲ نفر از مردم بی دفاع و زخمی شدن ۸۲ تن دیگر انجامید. دیاکو رسولزاده و صابر شیخ عبدالله دو تن از متهمان بودند.
ماجرای انفجار بمب مهاباد
رژه سالانه نیروهای مسلح در روز ٣١ شهریور سال ١٣٨٩ در شهر مهاباد، چه برای نیروهای نظامی شرکت کننده و چه برای تماشاچیان مراسمی شبیه سالهای پیش از آن بود. اما انفجار بمب و کشته و مجروح شدن عدهای، آن را از تمام سالهای پیشین متفاوت کرد. در این حادثه، بمبی در فاصله تقریبا ۵٠ متری جایگاه اصلی و در میان زنان تماشاگر مراسم منفجر شد. انفجار این بمب که در یک ساک دستی جاسازی شده بود موجب کشته شدن ١١ زن و یک کودک و زخمی شدن ٧۵ نفر شد. پنج تن از کشته شدگان از زنان ایل منگور و بومی مهاباد و هفت تن بقیه نیز همسران و اعضای خانواده ماموران انتظامی و نظامی غیر بومی شاغل در مهاباد بودند.
دستگیری عوامل انفجار مهاباد
در ٢٨ اردیبهشت سال ١٣٩٣، وزارت اطلاعات در اطلاعیهای اعلام کرد که سه تن از عوامل بمبگذاری سال ۱۳۸۹ مهاباد را دستگیر کرده است. برنامه خبری ٢٠:٣٠ نیز همان شب در گزارشی خبر بازداشت این متهمان را پخش کرد یکی از این متهمان صابر شیخ عبدالله بود. برخی رسانه صبح امروز از اجرای حکم اعدام رسول زاده و شیخ عبدالله در زندان ارومیه خبر دادند
دیدگاه تان را بنویسید