(ویدیو و عکس) ترور محسن فخری زاده دانشمند هسته در آبسرد دماوند
محسن فخری زاده دانشمند هسته کشورمان، عصر جمعه 7 آذر در منطقه آبسرد دماوند ترور شد و به شهادت رسید. دکتر فخری زاده جزو دانشمندان رده…
عصر جمعه 7 آذر محسن فخری زاده یکی از دانشمندان رده بالای حوزه هستهای و موشکی کشور در منطقه آبسرد دماوند (استان تهران) ترور شد. او تنها دانشمندی بود که نتانیاهو در یک برنامه از او نام برده بود و رسانههای اسرائیلی اعلام کرده بودند که نقشه ترور وی در یک بار سالهای گذشته شکست خورده بود.
بنا بر این گزارش، سه یا چهار تن دیگر در این درگیری کشته میشوند که گفته میشود از تروریستها بوده اند. مشاهدات خبرنگار فارس دو جسد در درمانگاه آبسرد و تخت پر از خون فخری زاده را تأیید میکند.
ویدیویی از محل ترور دکتر فخری زاده
چگونگی ترور دکتر محسن فخری زاده
در این اقدام تروریستی، ابتدا یک دستگاه خودرو نیسان در میدان خلیج فارس آبسرد در حین عبور خودرو دانشمند هستهای کشورمان خود را منفجر میکند و سپس عامل بعدی اقدام به تیر اندازی رگباری کرده که در پی آن یکی از محافظان شهید فخریزاده 4 تیر خورده و آقای محسن فخریزاده نیز در پی انفجار و اصابت تیر، پس از انتقال با بالگرد به بیمارستان شهید شده است.
تصاویری که شدت انفجار محل ترور دکتر محسن فخری زاده را نشان می دهد
محسن فخری زاده کیست؟
نام محسن فخریزاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر شده است.
نام فخریزاده تحت عنوان «دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC)» در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.
خودروی شخصی محسن فخری زاده
واکنش فرمانده سپاه به ترور دکتر محسن فخری زاده
سردار سلامی فرمانده سپا بعد از ترور دکتر فخری زاده در توئتر خود نوشت: ترور دانشمندان هسته ای آشکارترین تقابل خشن نظام سلطه برای جلوگیری از دستیابی ما به علوم مدرن است.
محسن فخری زاده صندوقچه اسرار برنامه هستهای
آمریکاییها، وی را صندوقچه اسرار برنامه هستهای ایران قلمداد میکردند که همواره در تعیین موضع ایرانیها در مذاکرات، نقشی مخفیانه ولی مؤثر داشتهاست. بر طبق نظر آژانس بینالمللی انرژی اتمی تا زمانیکه با فخریزاده گفتگوی مستقیم انجام نشود، نمیتوان در میزان ورود ایران به دانش هستهای، اظهار نظر کرد.
او به همراه سیدعباس شاهمرادی زواره استاد دانشگاه صنعتی شریف، مهمترین نامهای مطرح از افرادی هستند که غربیها به دنبال مصاحبه بودند. او با رابرت اُپنهایمر، کارشناس فیزیک آمریکایی مقایسه میشود که در دهه ۴۰ میلادی کار نظارت بر ساخت بمب اتم در آمریکا را برعهده داشت.
دیدگاه تان را بنویسید