|

پرسپولیس اگر فنرباغچه پا پیش بگذارد باید کارتال را بدهد؟

بندی در قرارداد کارتال وجود دارد که در صورتی که تیم سابقش نسبت به استخدام او پیش‌قدم شود، می‌تواند بدون هیچ مانعی از پرسپولیس جدا شود.

لینک کوتاه کپی شد

یک رسانه ترکیه‌ای ادعا دارد که بندی در قرارداد اسماعیل کارتال با پرسپولیس وجود دارد که در صورتی که تیم سابقش نسبت به استخدام او پیش‌قدم شود، او می‌تواند بدون هیچ مانعی از پرسپولیس جدا شود.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از فوتبالی، پایگاه خبری «فوتو اسپور» ترکیه گزارش داد؛ در قرارداد اسماعیل کارتال با باشگاه پرسپولیس که قراردادی 1.5 ساله با دستمزد دریافتی 2.2 میلیون یورویی است، بند شگفت‌انگیزی وجود دارد و آن این است که در پایان فصل اگر باشگاه فنرباغچه بخواهد او را به خدمت بگیرد، می‌تواند بدون پرداخت غرامت از پرسپولیس جدا شود. این بدین معنی است که اسماعیل کارتال باید از دستمزد 1.5 میلیون یورویی‌اش در پرسپولیس برای فصل آینده صرف‌نظر کند.

طبق این گزارش؛ مبلغ قرارداد کارتال با پرسپولیس تا پایان فصل جاری 700 هزار دلار است و او برای فصل بعد هم از این باشگاه ایرانی 1.5 میلیون دلار دریافت خواهد کرد. 

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها