|

مستحکم ترین خط دفاعی لیگ برتر تا پایان هفته سوم

با گل به خودی که پرسپولیس برابر ذوب آهن دریافت کرد، گل گهر حالا تنها تیمی است که هنوز دروازه اش باز نشده.

لینک کوتاه کپی شد

محمدرضا اخباری با ثبت رکورد سه بازی بدون گل خورده حال بالاتر از علیرضا بیرانوند، پیام نیازمند، سیدحسین حسینی و تمام دروازه بان های مدعی لیگ قرار گرفته و قطعا یک بار دیگر به دنبال اثبات توانایی های فنی خود است. آن هم در شرایطی که این روزها جانشین او در تراکتور به واسطه اشتباهات پیاپی فردی پیاپی، سرخ های تبریزی را درون دروازه دچار چالش جدی کرده است.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از طرفداری؛ مرور جدول رقابت های لیگ تا پایان هفته سوم نشان می دهد گل گهر تنها تیمی است که هنوز دروازه اش باز نشده و با به ثمر رساندن 4 گل و ثبت تفاضل گل 4+ بالاتر از پرسپولیس در رتبه سوم جایگاه خود را تثبیت کرده است.

باید منتظر بود و دید شاگردان اوزونیدیس، در ادامه مسیر طولانی خود چه عملکردی داشته و در بازی حساس هفته پیش رو مقابل ملوان که روز سه شنبه برگزار می شود می توانند روند خوب خود را تکرار کنند یا نه.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

خانه داری

تفریح و سرگرمی

هنر و ادبیات

اقتصاد روز

تاریخانه

دنیای رمزارزها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها