|

آخرین خبرها از دربی 99

نشست هماهنگی دیدار دربی پایتخت که فردا برگزار می شود امروز تشکیل شد.

لینک کوتاه کپی شد

نشست هماهنگی دربی شماره ۹۹ برگزار و در جریان آن تاکید شد طبق مصوبه شورای تامین استان به طور جدی از ورود افراد غیر به ورزشگاه برای این بازی جلوگیری می‌شود.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از طرفداری؛ نشست هماهنگی نود و نهمین دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال، امروز به ریاست حسین زرگر ناظر مسابقه، در سازمان لیگ فوتبال ایران برگزار شد. از پرسپولیس نیز، افشین پیروانی و علیرضا اشرف در نشست حضور داشتند.

در این جلسه تاکید شد با توجه به مصوبه شورای تامین استان مبنی بر برگزاری دربی بدون تماشاگر، غیر از عوامل برگزاری مسابقه و تیم‌ها و همراهان مشخص شده تیم‌ها، کسی اجازه ورود به ورزشگاه و حضور روی سکوها را نخواهد داشت.

برگزاری این مسابقه همچنین با مراسم یادبودی برای فوتبالیست‌های شهید همراه خواهد بود. پرسپولیس و استقلال به ترتیب سر تا پا قرمزپوش و آبی‌پوش خواهند بود و دروازه‌بان‌ها به ترتیب مشکی و زرد به تن می‌کنند.

گفتنی است؛ این دیدار از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه فردا (سه‌شنبه) بدون حضور تماشاگر در ورزشگاه آزادی آغاز خواهد شد.

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها