|

کمدی های ایرانی

هفت فیلم سینمایی کمدی ایرانی که با دیدنش از خنده روده بُر می شید!

Iranians Comedy you should watch

اگر دوست دارید که اوقات فراغت خود را با خنده و شادی بگذرانید به شما پیشنهاد می کنیم که کمدی های جذاب و به یادماندنی ایرانی را فراموش نکنید.

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- یکی از بهترین سرگرمی هایی که می توانیم برای پر کردن اوقات فراغت خود به سراغشان برویم تماشای فیلم های کمدی می باشد. بزرگترین خصیصه ی فیلم هایی با ژانر کمدی این است که فرقی نمی کند شما آنها را دست جمعی تماشا کنید و یا به تنهایی، در هر حال می توانند حال شما را حسابی خوب کنند و لبخند به لبتان بیاورند. به همین خاطر ما تصمیم گرفته ایم که هفت سینمایی کمدی ایرانی را به شما معرفی کنیم که با تماشای آنها از خنده روده بر خواهید شد. پس آنها  را از دست ندهید.

1.لیلی با من است - 1374

از ماندگارترین و منحصر به فرد ترین کمدی های سینمای ایران لیلی با من است می باشد که کمال تبریزی کارگردانی آن را به عهده داشته است. جالب است بدانید که لیلی با من است به دلیل شوخی هایی که با جبهه، جنگ و رزمنده ها می کند یک سینمایی ساختار شکن واقعی می باشد که احتمالا در دهه ی 80 هیچ بیننده ای انتظارش را نداشت. بازی بی نظیر پرویز پرستویی نیز از جمله عوامل مهمی است که باعث می شود از تماشای این فیلم عمیقا لذت ببرید.

داستان سینمایی لیلی با من است در ارتباط با یک کارمند صدا و سیما می باشد که امیدوار است با تهیه ی یک مستند از جبهه بتواند وام بگیرد. اما آنچه داستان را کمدی می کند این است که صادق مشکینی، شخصیت نقش اول لیلی با من است، به شدت از جنگ و جبهه می ترسد.

لیلی با من است

2.مهمانِ مامان – 1382

مهمان مامان یک کمدی اجتماعی ایرانی است که گوشه ای از زندگی خانواده های ایرانی را با آداب و رسوم و تعارفاتشان نشان می دهد. این کمدی بی نظیر که هنر داریوش مهرجویی می باشد بدون شک تا ابد در خاطرتان خواهد ماند. مهمان مامان علاوه بر اینکه در 10 بخش کاندید سیمرغ بلورین شد توانست جایزه ی بهترین فیلم بیست و دومین جشنواره فجر را نیز دریافت نماید.

داستان از آنجایی شروع می شود که مادر با خبر می شود به طرز ناگهانی برایشان قرار است مهمان بیاید اما متاسفانه آنها امکانات پذیرایی مناسب را ندارند و خانواده به ویژه مادر بسیار دچار تلاطم می شوند.

مهمان مامان

3.مارمولک – 1383

بدون شک یکی از بهترین و ابدی ترین فیلم های کمدی سینمای ایران، مارمولک می باشد. مارمولک توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم نامه را در جشنواره ی فجر بدست بیاورد. به علاوه باید در نظر داشته باشید که مارمولک یکی دیگر از سینمایی هایی است که هنرمندی و توانایی پرویز پرستویی را به نمایش می گذارد.

این فیلم کمدی جاودانه در ارتباط با خلافکاری به نام رضا مارمولک می باشد که از زندان می گریزد و با لباس روحانی به یک روستای مرزی نزدیک می شود تا بتواند فرار کند اما مردم روستا فکر می کنند که او امام جماعت روستا می باشد که مدت هاست در انتظار او هستند.

مارمولک

4.اخراجی ها 1 – 1385

بعد از لیلی با من است اخراجی های 1 از معدود فیلم هایی است که در ارتباط با جنگ و جبهه می باشد اما ژانری کمدی دارد. به علاوه هنرنمایی بازیگرانی مانند کامبیز دیر باز و امین حیایی که پیش از اینها در فیلم های جنگی دیده نشده بودند باعث محبوبیت چند برابری این سینمایی شد و اخراجی ها در سال 85 توانست به فروش بی نظیر 2 میلیاردی دست پیدا کند.

داستان اخراجی ها در رابطه با یک گروه ارازل می باشد که به هدف بدست آورن یک سری از خواسته های خود عازم جبهه می شوند، اما شرایط به طرز غیر قابل باوری پیش می رود. احتمالا همه ی شما این سینمایی خاطره انگیز را دیده اید اماحقیقتا تماشای دوباره ی آن خالی از لطف نمی باشد.

اخراجی ها

5.ورود آقایان معروف – 1390

یکی از کمدی ترین فیلم های سینمای ایران که اجازه نمی دهد برای لحظه ای خنده از روی لبهایتان محو شود، ورود آقایان ممنوع می باشد. ویشکا آسایش به خاطر هنرنمایی بی نظیری که برای ایفای نقش مدیر مدرسه به خرج داد توانست جایزه ی بهترین بازیگر زن سیمرغ بلورین را بدست بیاورد. این کمدی بی نظیر که رامبد جوان کارگردانی آن را به عهده داشته است در سال 90 توانست عنوان دومین فیلم پر فروش سینما را بدست بیاورد.

ورود آقایان ممنوع در ارتباط با یک دبیرستان دخترانه می باشد که مدیری سخت گیر و فمنیست دارد و آقای جبلی دبیر شیمی است که به عنوان اولین مدرس مرد به این دبیرستان وارد می شود.

ورود آقایان ممنوع

6.نهنگ عنبر 1 و 2  - 1394 ، 1397

سینمایی نهنگ عنبر به همان اندازه که خنده دار و دوست داشتنی بود، پر حاشیه نیز بود. هر دو قسمت نهنگ عنبر توانست با کمک بازیگران درجه یک، چهره پردازی های بی نظیر و جلوه های ویژه میدانیِ بسیار زیبا، خاطرات سال های گذشته را برای بیننده ها زنده کند و نهنگ عنبر را نیز به عنوان یکی از بهترین کمدی های سینمای ایران معرفی نماید.

داستان از این قرار است که ارژنگ مردی عاشق پیشه می باشد که از دوران کودکی خود عاشق رویا بوده است اما رویا تصمیم دارد تا به هر طریقی که شده از ایران مهاجرت کند؛ و این آغاز داستان ارژنگ می باشد.

نهنگ عنبر

7.خوب بد جلف 1 و 2 – 1395 ، 1398

زوج هنری پژمان جمشیدی و سام درخشانی شاید قدمت تاریخی نداشته باشند اما حقیقتا از بهترین و بامزه ترین زوج های هنری سینمای ایران به حساب می آیند که می توانند شما را حسابی بخندانند. در کنار آنها بازی بی نظیر حمید فرخ نژاد در قسمت اول و حامد کمیلی در قسمت دوم از دیگر جذابیت های این سینمایی می باشد.

کل داستان در رابطه با دو بازیگر سینمایی می باشد که می خواهند در یک فیلم بازی کنند اما اتفاقات جالب و خنده داری بر سر راه آنها قرار می گیرند.

خوب بد جلف

به نظر شما جای کدام یک از کمدی های دیگر سینمای ایران در این لسیست خالی است؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها