پیش بینی هواشناسی امروز یکشنبه 17 اسفند/بارش برف و باران
سازمان هواشناسی با اشاره به بارش برف و باران پراکنده در برخی استان ها تا سه شنبه از ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی روز چهارشنبه خبر داد.
سازمان هواشناسی با اشاره به بارش برف و باران پراکنده در برخی استان ها تا سه شنبه از ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی روز چهارشنبه خبر داد.
بر اساس تحلیل نقشههای پیش یابی سازمان هواشناسی امروز و فردا دوشنبه 18 اسفند در سواحل دریای خزر و بخش هایی از شمال غرب کشور بارش برف و باران پیشبینی شده است.
روز سه شنبه برای نوار شمالی بارش خفیف باران در ارتفاعات البرز ابرناکی و احتمال بارش برف وزش باد شدید پیش بینی میشود. بعدازظهر چهارشنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور بارشها در این مناطق آغاز میشود.
پنجشنبه سامانه بارشی ضمن تقویت با حرکت به سمت شرق نوار شمالی و اکثر مناطق غربی کشور را در بر خواهد گرفت. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی امروز تا اوایل وقت فردا خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان و سواحل دریای خزر مواج پیشبینی شده است.
پیش بینی وضعیت جوی چهارمحال بختیاری
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: با ورود یک سامانه بارشی به استان در روز دوشنبه بارشهای پراکنده مناطق استان به ویژه ارتفاعات را در بر میگیرد.
مهران چراغپور روز یکشنبه افزود: این سامانه همراه با وزش باد شدید است از همین انتظار پایداری سامانه و بارش قابل توجه وجود ندارد و از نظر وضعیت دمایی، نیز طی روزهای آینده تغییر محسوسی در استان وجود نخواهد داشت.
چراغپور با تاکید بر اینکه بارشهای سال آبی استان همچنان با کاهش مواجه است، تصریح کرد: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون(۱مهر تا ۱۷ اسفند) ۳۱۷ میلیمتر بارش در استان به ثبت رسید که در مقایسه با دوره مشابه میانگین بلندمدت آن که ۴۰۶ میلیمتر بود با کاهش ۲۲ درصدی روبرو است.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری وضعیت بارشهای پایدار و موثر استان در استان آبی جاری را نگران کننده دانست و گفت: ارتفاع برف ایستگاه کوهرنگ صفر است در حالی که به طور طبیعی باید هماکنون ارتفاع برف این ایستگاه یکمتر باشد که نشان از کاهش ۱۰۰ درصدی بارش برف در استان دارد.
چراغپور خاطرنشان کرد: اگرچه انتظار میرود بارشهای اسفند و بهاره بتواند بخشی از کسری بارشها در استان را جبران کند اما این موضوع تاثیر چندانی در بهبود منابع آب زیرزمینی استان ندارد و وضعیت خشکسالی در استان همچنان تداوم مییابد.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه ۲ رودخانه زایندهرود و کارون و بخشی از رودخانه دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
خشکسالیهای اخیر از سال ۸۶ در این استان آغاز شد و پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیطزیست و فعالیتهای اقتصادی این استان به ویژه در بخش کشاورزی داشته است.
دیدگاه تان را بنویسید