همسان سازی حقوق بازنشستگان قانونی نیست؟
سازمان برنامه تاکید کرد که اجرای متناسبسازی در سال گذشته و تداوم آن در سال ۱۴۰۰، بر اساس منابع مندرج در قانون بوده و تعهد مازاد نبوده است.
در پی انتشار گزارشی در نشریات کشور با عنوان «۸ سال دردسرسازی برای دولت جدید» این سازمان در گزارشی اعلام کرد: متناسبسازی حقوق بازنشستگان یکی از مطالبات ۱۰ ساله این قشر از جامعه بود که در سال ۱۳۹۹ از محل منابع مندرج در بند (و) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ اجرایی شد که رشد حدود ۴۵ درصدی حقوق بازنشستگان رضایت جدی آنها را در پی داشت.
در ادامه آمده است: با توجه به اجرای متناسبسازی از مهر سال۱۳۹۹ منابع لازم برای تداوم متناسبسازی نیز در لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بند (و) تبصره ۲ منظور شده که با تغییراتی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
در این گزارش میخوانیم: بر اساس ابلاغ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و لحاظ ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در جزء (۱) بند (۲) تبصره (۲) تداوم متناسبسازی نیز از محل بخشی از منابع مذکور در حال اجرا است.
این گزارش نوشت: بنابراین، با توجه به موارد فوق اجرای متناسبسازی در سال ۱۳۹۹ و تداوم آن در سال ۱۴۰۰کاملا بر اساس منابع مندرج در قانون بودجه بوده و به هیچ عنوان تعهد مازاد بر اعتبار نبوده است
همسانسازی حقوق بازنشستگان با شاغلان دائمی شد
چندی پیش نیز، هیأت وزیران با هدف استمرار متناسبسازی حقوق بازنشستگان با شاغلان پس از پایان برنامه ششم توسعه، «لایحه دائمی شدن متناسبسازی حقوق بازنشستگان با شاغلان» را تصویب کرد.
هیأت وزیران با هدف استمرار متناسبسازی حقوق بازنشستگان با شاغلان پس از پایان برنامه ششم توسعه و به منظور برقراری عدالت در نظام پرداخت و رفع دغدغه و بهبود معیشت بازنشستگان و مستمریبگیران، «لایحه دائمی شدن متناسبسازی حقوق بازنشستگان با شاغلان» را به تصویب رساند ( روزنامه ایران).
علی ربیعی، سخنگوی دولت نیز در این مورد گفت که بر اساس مصوبه هیات دولت، همه بازنشستگان تا ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز خودشان را دریافت میکنند و این موضوع مشمول بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز میشود.
به گفته وی، در قانون برنامه، موضوع همسانسازی حقوق بازنشستگان با عنوان «متناسبسازی» آمده است و لایحهای که در دولت با عنوان همسانسازی تصویب شده، همان متناسبسازی است (فارس).
دولت این لایحه را برای تصویب به مجلس ارسال کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید