|

شایعات درباره خاصیت آهنربایی بدن بعد از تزریق واکسن کرونا

ماجرای آهن‌ربایی شدن بدن افراد چیست؟

علت چسبیدن فلز به بدن افرادی که واکسن کرونا زده‌اند چیست؟ آیا تزریق واکسن کرونا باعث خاصیت‌ آهن‌ربایی در بدن افراد می‌شود؟

لینک کوتاه کپی شد

در روزهای اخیر فیلم و تصاویری در فضای مجازی منتشر می‌شود که برخی از آن ادعا می‌کنند بعد از تزریق واکسن کرونا، اجسامی مانند قاشق، چنگال و کلید به بدن آنها چسبیده است. ماجرا چیست؟

پزشکان و مراکز تحقیقاتی بسیاری درباره «خاصیت آهن‌ربایی بدن بعد از تزریق واکسن کرونا» توضیحاتی ارائه داده‌اند. توضیحاتی که همه متفق‌القول نشان می‌دهد که چنین ادعایی درست نیست. آنها چه می‌گویند؟

در روزهای اول فیلم‌هایی منتشر می‌شد که آهن‌ربا به بدن افراد می‌چسبید. پس ادعای اول این بود که احتمالا در واکسن‌های کرونا، مواد آهنی به کار رفته که آهن‌ربا را جذب می‌کند و باعث چسبیدن آن به بدن افراد می‌شود.

اما بعد از چند روز جریان عوض شد و تصاویری منتشر شد که نشان می‌داد بدن افرادی که واکسن زده‌اند، قاشق، چنگال،‌ کلید و برخی وسایل این چنینی را جذب می‌کند.

پس یا باید در واکسن‌ها آهن‌ربا وجود داشته باشد و یا آهن.

آهن‌ربا فقط می‌تواند آهن، نیکل و کبالت را جذب کند. اما تصاویری که در فضای مجازی منتشر می‌شود تصاویری است که در آن قاشق و چنگال و کلید به بدن افراد چسبیده است. این اجسام همه از برنج ساخته شده‌اند و برنج خاصیت آهن‌ربایی ندارد. پس ماجرای آهن‌ربایی شدن بدن چیز دیگری است.

آیا در ساخت واکسن از فلز استفاده شده؟

پزشکان بسیاری به این سوال جواب داده‌اند. آنها می‌گویند در واکسن‌ها همیشه یک سری فلزات به‌عنوان نگهداره استفاده می‌شود. این مساله از قبل بوده و الان هم وجود دارد.

در واکسن کوید از دو نوع فلز استفاده شده، یکی مقدار بسیار اندکی آلومینیوم و دیگری مقدار اندکی جیوه. اما مقدار آلومینیوم و جیوه به کار رفته در واکسن کرونا بسیار بسیار کم است.

آلومینیومی که افراد روزانه از‌ آب و مواد غذایی به دست می‌آورند بسیار بیشتر از آلومینیومی است که در واکسن کوید وجود دارد.

منبع: تجارت نیوز

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی