سوزاندن پرچم چین در اعتراضات میانمار!
معترضان کودتا از مواضع چین در مخالفت با تحریمهای گسترده جهانی علیه میانمار خشمگین هستند.
معترضان کودتا از مواضع چین در مخالفت با تحریمهای گسترده جهانی علیه میانمار خشمگین هستند. چین در جلسه گذشته شورای امنیت با فشار یا درخواست تحریم بیشتر بر میانمار مخالفت کرد.
تظاهرکنندگان در شهر "یانگون" میانمار (برمه) در مخالفت با مواضع چین در جلسه هفته گذشته شورای امنیت سازمان ملل پرچم این کشور را آتش زدند.
سازمان صلح جهانی تا کنون در دو بیانیه نگرانی خود در مورد خشونت علیه معترضان میانمار اعلام کرده است.
"ژانگ جو" سفیر چین در جلسه هفته گذشته شورای امنیت سازمان ملل پیشنهاد تحریم علیه میانمار را موجب تشدید تنشها در این کشور خواند.
تصاویر زیر لحظاتی قبل از سوزاندن و زمان آتش گرفتن پرچم چین در شهر یانگون میانمار را نشان میدهد- معترضان به کودتای میانمار از مواضع چین در شورای امنیت نسبت رهبران کنونی میانمار خشمگین هستند
نماینده دائمی چین در سازمان ملل هرگونه فشار یا درخواست تحریم را رویارویی با وضعیت پیچیدهتر و تنشهای بیشتر خواند و آنها را غیر سازنده عنوان کرد.
بیزنس تایمز نوشت: ژانگ در جلسه هفته گذشته شورای امنیت سازمان ملل افزود: تمامی طرفین در میانمار باید مسئولیت حفظ ثبات و توسعه ملی را بر عهده داشته باشند، برای منافع اساسی مردم تلاش کنند و از طریق گفتگو و مشورت به دنبال یافتن راه حلی برای بحران این کشور در چارچوب قانون اساسی باشند.
نماینده چین گفته بود: پکن امیدوار است که میانمار در اسرع وقت صلح، ثبات و نظام قانون اساسی را بازگرداند و در انتقالی دموکراتیک، با ثبات به حرکت خود ادامه دهد.
او تأکید کرده بود: خشونت و خونریزی به نفع هیچ فردی نیست و این مردم میانمار هستند که رنج می برند.
" ژانگ جون" سفیر چین در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت اعلام کرد که چین با "تمام طرفین در میانمار" برای کاهش تنشها کار خواهد کرد.
او همچنین با تأکید بر اینکه چین حمله به میانمار یا اموال آنها، خارجی ها یا شرکتهای خارجی در این کشور را نمیپذیرد، خواستار محافظت و حمایت از این افراد شد.
ارتش و برخی از مقامات میانمار در روز اول فوری سال جاری (13 بهمن 1399) علیه دولت منتخب "آنگ سان سوچی" کودتا کرد و قدرت را در دست گرفت.
اینک تصاویر منتشر شده در شهر یانگون (یکی از بزرگترین شهرهای میانمار) سوزانده شدن پرچم چین در خیابانها و خشم معترضان به مواضع این کشور را نشان میدهد. بسیاری از معترضان کودتا امیدوارند با اعتصاب و تحریمهای بینالمللی باعث شکست کودتاگران شوند.
معترضان میانمار با برخورد خشن و خونین نیروهای امنیتی روبرو شدهاند. طبق برآورد فعالان میانمار، تا کنون بیش از ۵۵۰ نفر در جریان تظاهرات جان خود را از دست داده و هزاران نفر بازداشت شدهاند.
منبع: عصر ایران
دیدگاه تان را بنویسید