|

پیش‌بینی وضعیت هوا برای امروز و فردا

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران وضع هوا از وزش باد در مناطق کوهستانی طی دو روز پایانی هفته خبرداد.

لینک کوتاه کپی شد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران وضع هوا از وزش باد در مناطق کوهستانی طی دو روز پایانی هفته خبرداد.

به گزارش «شایانیوز» صادق ضیاییان ضمن پیش‌بینی وضعیت جوی مناطق کوهستانی کشور طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه (۲۹ و ۳۰ خرداد) اظهار کرد: در این بازه زمانی، آسمان در بیشتر مناطق کوهستانی کشور صاف و گاهی افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود و وزش باد که گاهی شدید خواهد بود، به‌عنوان مهم‌ترین پدیده جوی در مناطق کوهستانی مورد انتظار است.

مهر نوشت: ضیاییان تأکید کرد: وزش باد در قله‌ها و خط‌الرأس‌های مرتفع به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و عصر می‌تواند گاهی به‌صورت خیلی شدید رخ دهد و احتمال خیزش گردوخاک نیز در این شرایط وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران وضع هوا همچنین با اشاره به احتمال رشد ابر و وقوع ناپایداری‌های همرفتی موقتی اظهارکرد: در ساعات بعدازظهر و غروب، وقوع رگبار، رعدوبرق و احتمال تگرگ در دامنه‌ها و ارتفاعات رشته‌کوه البرز، به‌ویژه در البرز مرکزی پیش‌بینی می‌شود.

وی در مورد وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران نیز گفت: روز پنج‌شنبه آسمان صاف همراه با وزش باد خواهد بود که از ظهر به بعد با افزایش ابر و سرعت باد همراه می‌شود. در روز جمعه ضمن ادامه شرایط صاف همراه با وزش باد، از ظهر به بعد شدت باد به شدید تا خیلی شدید افزایش می‌یابد و در برخی قله‌های مرتفع، رگبار و رعدوبرق موقتی طی ساعات بعدازظهر دور از انتظار نیست.

ضیاییان در پایان از کوهنوردان و طبیعتگردان خواست ضمن پیگیری هشدارها و اطلاعیه‌های رسمی هواشناسی، تمهیدات ایمنی لازم را در نظر داشته باشند.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها