|

هفته صعودی دلار، به پایان رسید

شاخص دلار آمریکا (DXY) پس از رسیدن به بالاترین سطح 105.441 و پایین‌ترین سطح 103.373، هفته را با 0.61 درصد افزایش در 104.951 بسته است.

لینک کوتاه کپی شد

به نقل از «اف‌ایکس امپایر» شاخص دلار آمریکا (DXY) پس از رسیدن به بالاترین سطح 105.441 و پایین‌ترین سطح 103.373، هفته را با 0.61 درصد افزایش در 104.951 بست که به این ترتیب، در بحبوحه‌ی گمانه‌زنی‌های جدید پیرامون سیاست‌های اقتصادی ترامپ و کاهش نرخ فدرال رزرو، یک پایان قوی را به تصویر می‌کشد.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز؛ با پیش‌بینی بازارها از سیاست‌های بالقوه‌ی طرفدار رشد و تورم ترامپ، از جمله افزایش تعرفه‌ها و مقررات‌زدایی، و همزمان با تعیین دوباره‌ی چشم‌اندازهای تورمی توسط معامله‌گران، دلار افزایش یافت. گفتنی است رشد دلار منعکس‌کننده‌ی موضع‌گیری معامله‌گران برای فشارهای تورمی است که می‌تواند بر مسیر نرخ آتی فدرال رزرو تأثیر بگذارد.

سیاست‌های ترامپ، مومنتوم دلار را برانگیخت

افزایش ارزش دلار در اواسط هفته با انتخاب ترامپ تحریک شد، چرا که معامله‌گران به احتمال کاهش مالیات، مقررات‌زدایی و تعرفه‌ها واکنش نشان دادند؛ اموری که هدف آن افزایش رشد بوده، اما به طور بالقوه باعث تورم شده‌اند.

با این حال، مقداری سود حاصل شد، رالی را تعدیل کرد و شاخص دلار (DXY) درست زیر اوج هفتگی آن بسته شد. تحلیلگران هشدار می‌دهند که عدم قطعیت قابل توجهی در مورد این موضوع وجود دارد که چقدر از لفاظی‌های کمپین ترامپ به سیاست تبدیل می‌شود و بازارها در این زمینه به حدس و گمانه‌زنی ادامه می‌دهند. مارک چندلر، استراتژیست ارشد بازار در بنوکبرن گلوبال فارکس، خاطرنشان می‌کند که از آنجا که معامله‌گران منتظر جزئیات در مورد جهت‌گیری سیاست ترامپ هستند، «نوسان قابل توجه» نشان‌دهنده‌ی عدم اطمینان است.

کاهش نرخ فدرال رزرو، چشم‌انداز را پیچیده می‌کند

روز پنج‌شنبه، فدرال رزرو نرخ بهره را 25 واحد پایه کاهش داد و به محدوده هدف 4.50 تا 4.75 درصد رساند که در واقع دومین کاهش متوالی آن بود. رئیس جروم پاول موضع انعطاف‌پذیری را تقویت کرد و نشان داد که تصمیمات آتی نرخ به جای یک مسیر از پیش تعیین‌شده، به داده‌های اقتصادی در حال تحول و سیگنال‌های تورمی بستگی دارد.

ابزار نظارت بر نرخ گروه CME احتمال 65 درصدی کاهش مجدد نرخ را در دسامبر نشان می‌دهد که از 83 درصد در هفته‌ی گذشته کاهش یافته است، زیرا معامله‌گران تورم بالقوه را مشخصه‌ی دولت ترامپ می‌دانند. پاول همچنین ضمن تصدیق تحولات چشم‌انداز تورم، تأکید کرد که نتیجه انتخابات، تغییری در سیاست‌های فوری ایجاد نمی‌کند.

طلا با ثبت شدیدترین کاهش هفتگی در پنج ماه اخیر سقوط کرد

قیمت طلا در این هفته، تحت تأثیر عوامل اقتصادی متعددی، وضعیتی پرتلاطم داشت و از این رو شدیدترین کاهش هفتگی در بیش از پنج ماه گذشته را تجربه کرد. گفتنی است برخی محرک‌های اصلی این نوسان کاهشی، رشد ارزش دلار آمریکا، افزایش بازدهی خزانه‌داری و سیگنال‌های محتاطانه فدرال رزرو بودند.

ارزهای جهانی فشار را احساس می‌کنند

در بحبوحه‌ی ابهامات سیاسی آلمان پس از فروپاشی ائتلاف اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، قدرت دلار بر سایر ارزها فشار وارد کرد، به ویژه اینکه یورو را با 1.05 درصد کاهش، به 1.0717 دلار رساند. در حالی که ین ژاپن رشد اندکی داشت، تحلیلگران انتظار دارند که اختلاف نرخ بین ایالات متحده و ژاپن می‌تواند ین را تضعیف کند و به طور بالقوه باعث افزایش نرخ بهره بانک مرکزی ژاپن شود. در عین حال، بدان دلیل که طرح تثبیت بدهی 1.4 تریلیون دلاری پکن بازارها را ناامید کرد، یوان چین کاهش یافت و بر دلار استرالیا، که نماینده متداول ارز سرزمین اژدهاست، تأثیر گذاشت.

پیش بینی بازار: دلار با نوسانات مورد انتظار، در موضع سود قرار می‌گیرد

با نگاهی به آینده، چشم‌انداز دلار همچنان صعودی باقی می‌ماند که در واقع، حمایت خود را از موضع محتاطانه فدرال رزرو و پیش بینی سیاست‌های تورمی دولت ترامپ دریافت می‌کند.

با این حال، داده‌های آتی قیمت مصرف‌کننده ایالات متحده که در روز چهارشنبه ارائه می‌شود، احتمالاً انتظارات فدرال رزرو را قبل از نشست دسامبر آن شکل خواهد داد. در حالی که دلار در جایگاهی قوی باقی مانده است، عدم قطعیت‌های سود و سیاست احتمالی برای نوسانات کوتاه‌مدت را منعکس می‌کند، چرا که بازارها منتظر سیگنال‌های واضح‌تری از چارچوب سیاست‌های فدرال رزرو و دولت ترامپ هستند.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی