|

خبری خوش در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

همسان سازی حقوق بازنشستگان از موضوعاتی است که توانسته ذهن افراد زیادی را به خود مشغول کند.

لینک کوتاه کپی شد
1

همسان سازی حقوق بازنشستگان یکی از موضوعات به شدت مهمی است که توانسته ذهن تمامی افراد را به خود مشغول کند.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از اندیشه معاصر؛  همسان سازی حقوق بازنشستگان تا به امروز توانسته برای تمامی افراد سوال های زیادی را ایجاد کند. یکی از موضوعات همسان سازی حقوق بازنشستگان، افزایش دستمزد برای افراد میباشد. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

ابلاغ همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

مهم‌ترین ماموریت ما صیانت از حقوق بازنشستگان است. حتما باید به این توجه کنند. موضوع بعدی اشتغال است که مستمرا باید پیگیری شود تا به یک نقطه خاصی برسیم تا موضوع بیکاری حل شده و آن را به نتیجه برسانیم.

وی افزود: من برای دولت آینده آرزوی موفقیت می‌کنم، کار برای هرکس که بعد از آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور می‌شد دشوار بود. من دعا می کنم برادر عزیزمان آقای پزشکیان موفق باشد و بتواند قدری از مشکلات جامعه را حل کند.

وزیر کار درباره زمان صدور احکام همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان گفت: تلاش می‌کنیم بتوانیم این کار را بکنیم و این موضوع در این ماه انجام شود. تلاش می‌کنیم با تامین منابع و رحمت خداوند این کار را انجام دهیم. حالا اگر این ماه نشد امیدواریم دولت آینده بتواند این اقدامات را انجام دهد.

همسان سازی حقوق بازنشستگان

رضا فیضی‌نژاد، معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان توسط سرپرست ریاست جمهوری، اظهار کرد: براساس ماده ۴ آئین‌نامه، سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه باید ظرف دو ماه و با همکاری دستگاه‌های اجرایی و صندوق بازنشستگی ذی‌ربط ، در رابطه با مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری، قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت، قانون استخدام کشوری و سایر دستگاه‌های دارای قوانین و مقررات خاص استخدامی که پرداخت حقوق و مزایای کارکنان آنان مشمول دریافت مجوز یا نظارت سازمان اداری و استخدامی است، جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان را بر اساس مبلغ کسور پرداختی توسط شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه و یا سایر عناوین مشابه و با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمه‌پردازی تهیه کرده و به صندوق بازنشستگی ذی‌ربط ابلاغ کنند، به نحوی‌که با توجه به تنوع گروه‌های شاغلین و بازنشستگان نظیر فرهنگیان مشمول رتبه‌بندی، اعضای هیئت علمی و قضات، جداول به طور جدگانه تنظیم و ابلاغ شود.
متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه اطلاعات شاغلان همتراز بازنشستگان در اختیار سازمان اداری و استخدامی و دستگاه‌های اجرایی است، برای این اقدام دو سازمان، اطلاعات شاغلان را از دستگاه‌های متبوع هر بازنشسته دریافت کرده و ما نیز اطلاعات بازنشستگان متناظر همان دستگاه را برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان در اختیار این دو سازمان قرار می‌دهیم.

همسان سازی حقوق بازنشستگان و تاثیر ضریب مستمری

ناهید حیدری، کارشناس امور بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی و مدیر کل اسبق این سازمان گفت: یکی از دلایل افزایش مطالبه‌گری و نارضایتی طی سنوات گذشته، عدم افزایش سنواتی مستمری‌ها مطابق با هزینه‌های زندگی و نرخ تورم است که موجب افت میزان مستمری شده، حال برای پوشش این افت در دو برنامه ششم و هفتم توسعه، ماده‌ای به متناسب‌سازی مستمری اختصاص داده شده است؛ در این راستا برای متناسب‌سازی مستمری‌بگیران دو صندوق کشوری و لشکری ۹۰ درصد حقوق شاغلان همتراز و برای سازمان تامین اجتماعی ۹۰ درصد ضریب مستمری را در نظر گرفتند.
کارشناس امور بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه اجرای متناسب‌سازی باید منطبق با محاسبات بیمه‌ای و آکچوئری و قوانین بالادستی و قانون سازمان تامین اجتماعی باشد، گفت: پیوست عدالت در اینجا خود را نشان می‌دهد.

درماده ۷۷ قانون سازمان تامین اجتماعی درخصوص نحوه محاسبه مستمری که میانگین یا متوسط مزد یا حقوق مشمول بیمه شده ظرف آخرین دو سال قبل از درخواست مستمری با لحاظ مدت سابقه است که مستمری بدست آمده حدودا ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتراز دستمزد پرداختیش در بدو برقراری مستمری می‌شود، به دلیل محاسبه میانگین دو ساله لذا تاکید قانون بر این است که این ضریب مستمری باید نسبتش با حداقل مستمری حفظ شود و برای حداقل بگیران نیز افزایش های سالیانه منطبق بر هزینه و سبد معیشت و تورم سالیانه به صورت توامان باشد.

وی افزود: در حال حاضر در بحث متناسب‌سازی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی ۹۰ درصد ضریب مستمری در نظر گرفته شده، در صورتی که ضریب مستمری بازنشستگان همانطوری که گفته شد بین ۱۵ تا ۲۰ درصد به نسبت دستمزدی که دریافت می‌کردند کاهش داشته که با احتساب کاهش ۱۰ درصدی از ۹۰ درصد قانون متناسب سازی جمعا مستمری مستمری بگیران تامین اجتماعی نه ۹۰ درصد بلکه ۷۰ تا ۷۵ درصد می‌شود و این امر منجر به بی‌عدالتی و نارضایتی جامعه بازنشستگان خواهد شد./عصر ایران

 
 

لایحه همسان سازی حقوق رای نیاورد!

بازنشستگان تامین اجتماعی (دیروز هشتم مهرماه) در شهرهایی همچون شوش، اهواز، کرمانشاه و تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این بازنشستگان با نصب بنرها و پوستر هایی، فاجعه معدن طبس را تسلیت گفتند و خواستار بهبود وضعیت معیشتی و ترمیم مستمری‌های خود شدند. در تجمع کرمانشاه، بازنشستگان اعلام کردند: «هزینه‌ ها دلاری است اما حقوق ما ریالی است».
آن‌ها همچنین خواستار بهبود خدمات درمانی و رفاهی و افزایش سطح مزایای مزدی خود شدند.
لایحه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
لایحه دو فوریتی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در مجلس شورای اسلامی رأی نیاورد. این لایحه شامل سایر سطوح بازنشستگان نیز می‌شد، اما با تصمیم مجلس، بسیاری از بازنشگان تأمین اجتماعی از دریافت متناسب‌سازی حقوق خود محروم شدند.
سعید تبریزیان فعال بازنشستگان در واکنش به عدم تصویب لایحه متناسب سازی حقوق بازنشستگان گفت:با تمام تلاشهایی که فعالان جامعه بازنشستگان در ارائه این لایحه به مجلس داشتند اما ااین لایحه رای نیاورد و در ادامه باید اعلام کنم لایحه دو فوریتی اصلاح برخی از ماده های قانونی ۲۹ و ۲۸ لایحه برنامه هفتم در مجلس هم بررسی شد .
این فعال بازنشسته با تاکید بر نقاط ضعف لایحه دو فوریتی متناسب سازی حقوق بازنشستگان گفت:این لایحه طی ۸ ماه گذشته به جایی نرسیده است با بازی با کلمات و ایجاد ابهام در قوانین توان اجرای آن را تضعیف می کنند.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی

نیازمندی‌ها