|

مبلغ همسان سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

ظاهرا بازنشستگان کشوری، در ارتباط با میزان افزایش حقوق پس از اجرای متناسب‌سازی اعلام نگرانی کردند.

لینک کوتاه کپی شد

ظاهرا بازنشستگان کشوری، در ارتباط با میزان افزایش حقوق بعد از اجرای متناسب‌سازی اعلام نگرانی کردند و گفتند در این زمینه ابهام وجود دارد؛ سوال مشخص بازنشستگان این است که در همسان‌سازی یک بازنشسته با گروه حقوقی مشخص، چقدر مشمول افزایش حقوق خواهد شد و حکم او بعد از اجرا چگونه خواهد بود.

به گزارش «شایانیوز»  و به نقل از روزنو؛ غلامحسین قاسمی، کارشناس امور بازنشستگان، در این رابطه می‌گوید: تا زمانی که دستورالعمل و شیوه نامه همسان سازی اعلام نشود، نمی‌توان هیچ مبلغی را اعلام نمود.

او افزود: اما به طور متوسط تفاوت حقوق بازنشسته با ۹۰ درصد حقوق مشمول کسور شاغل در گروه‌های مختلف حقوقی۱ تا ۲۰ حدود ۴ میلیون تومان تا حداکثر ۸ میلیون تومان خواهد بود، بنابراین ۴۰ درصد آن هم که قرار است امسال (سال اول) اجرا شود، حدود ۱.۶ میلیون تومان تا ۳.۲ میلیون تومان خواهد بود.
قاسمی تاکید داشت: باید منتظر شیوه‌نامه اجرای همسان‌سازی بمانیم؛ پس از آن، جدول افزایش حقوق بازنشستگان براساس گروه‌های شغلی مشخص و قابل تدوین است.

وزیر کار، تعاون و اموراجتماعی نیز توضیحاتی درباره واریزی علی‌الحساب به حساب بازنشستگان ارایه کرد.

وی توضیح داد: دولت منابع پرداخت علی‌الحساب را برای بخشی از صندوق‌ها تامین کرده است و برای صندوق تأمین‌اجتماعی هم بحث شد، چون گفته شده از محل فروش سهام شرکت‌ها این منابع تأمین شود و به محض اینکه منابع بیاید، پرداخت انجام می‌شود.

وزیر کار گفت: دستور آقای مخبر این بود تأمین منابع با قید فوریت صورت بگیرد؛ امیدواریم شرمنده بازنشستگان نشویم. قانون و مصوبه دولت درباره پرداخت، علی‌الحساب تامین و پرداخت خواهد شد. در ادامه هم احکام را صادر می‌کنیم و معادل احکام، پرداخت‌ها انجام خواهد گرفت و آنها که کمتر گرفته‌اند اصلاح خواهد شد.

منابع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین شد؟

داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در صفحه شخصی خود اعلام کرد: در اجرای قانون برنامه هفتم پیشرفت آیین‌نامه اجرایی ‎ متناسب سازی حقوق بازنشستگان به تصویب هیأت دولت رسید.​

بر این اساس مبلغ ۳ میلیون تومان به صورت علی‌الحساب به هر یک از ۶.۲ میلیون بازنشسته صندوق‌های لشگری و کشوری و ۲.۴ میلیون بازنشسته تأمین اجتماعی در مجموع با ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار پرداخت شد.

چندی پیش صولت مرتصوی وزیر کار دولت سیزدهم در رابطه با همسان سازی حقوق بازنشستگان گفته بود: افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و سایر صندوق‌هایی که تحت پوشش وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی بودند، اجرا، اعمال و پرداخت شد، اما در موضوع همسان سازی باید تامین منابع صورت بگیرد.

همچنین هفته گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در رابطه با همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: قرار است تا شهریور مطالبات مربوط به اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و البته در مرداد موضوع رتبه‌بندی معلمان و مطالبات فرهنگیان بازنشسته تعیین تکلیف و تسویه شود.

اطلاعات شرایط دریافت یارانه نقدی تیر ماه

طبق یکسری تغییراتی که در زمان پرداخت یارانه کمک معیشتی اعلام شده است، یارانه مرحله ۱۶۰ بر اساس دهک‌بندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از ۲۵ و ۳۰ هر ماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یکم تا سوم کل کشور واریز خواهد شد. برای بسیاری از افراد، این یارانه مبلغی مهم است که برای زندگی خود حساب می‌کنند.

یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۳ در تاریخ‌های ۲۵ و ۳۰ تیرماه واریز می‌شود. دهک‌های اول تا سوم در تاریخ ۲۵ تیر و دهک‌های چهارم تا نهم در تاریخ ۳۰ تیر یارانه خود را دریافت خواهند کرد.

میزان یارانه معین شده برای دهک‌های اول تا سوم، مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهارم تا نهم، مبلغ ۳۰۰ هزار تومان است.

– ثبت‌نام در سامانه یارانه‌ها: افرادی که در سال‌های گذشته برای دریافت یارانه ثبت‌نام کرده‌اند، نیازی به ثبت‌نام مجدد ندارند.

به روز بودن اطلاعات: اطلاعات خانوارها باید در سامانه یارانه‌ها به‌روز باشد. در صورت نیاز به اصلاح اطلاعات، باید به سامانه «hemayat.mcls.gov.ir» مراجعه کرده و تغییرات لازم را انجام دهند.

– عدم برخورداری از یارانه‌های دیگر: افراد دریافت‌کننده یارانه‌های نقدی دیگر یا مشمول طرح‌های حمایتی خاص از دولت، ممکن است در شمول یارانه نقدی تیرماه قرار نگیرند.

 
برخی اخبار حاکی از این است که ممکن است در آینده نزدیک، مبلغ یارانه نقدی افزایش یابد، اما برای تیرماه ۱۴۰۳، مبلغ فعلی پابرجاست.

چنانچه سرپرستان خانوار از کالابرگ الکترونیکی استفاده نکرده باشند، رقم کامل یارانه نقدی برای آنها قابل برداشت است؛ در صورت استفاده، به همان میزان از یارانه خانوار کسر شده و باقی‌مانده مبلغ به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود.

داوود منظور نیز در نشست خبری مشترک با اعضای دولت سیزدهم با بیان اینکه رشد درآمدهای پایدار مانند مالیات، گمرک و… از ۴۵ درصد در سال ۹۹ به ۶۲ درصد در سال ۱۴۰۳ رسیده است، اظهار کرد: دولت سیزدهم در طول سه سال گذشته توانست در بودجه مصوب و اجرای بودجه، اتکای خود به منابع پایدار را افزایش دهد که رصد مودیان مالیاتی و درآمدهای گمرکی بیانگر این موضوع است. سهم مالیات در بودجه در سال ۹۹ حدود ۶۹ درصد بود که در ۱۴۰۳ به ۷۶ درصد افزایش یافت؛ در واقع وصول مالیات بیش از تورم بوده است.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی