راهاندازی آنلاین شاپ محصولات پوستی
بخشی از زندگی امروز در اینترنت سپری میشود؛ بهگونهایکه نمیتوان اینترنت را از آن حذف کرد. شما در خانه خود میتوانید به سایتهای مختلف…
بخشی از زندگی امروز در اینترنت سپری میشود؛ بهگونهایکه نمیتوان اینترنت را از آن حذف کرد. شما در خانه خود میتوانید به سایتهای مختلف سر بزنید و نیازهای روزمره خود را تامین کنید. از سوی دیگر، میتوانید در این محیط، با راهاندازی یک آنلاین شاپ درآمد داشته باشید. همراه ما باشید تا شما را با مراحل و چگونگی راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی محصولات پوستی آشنا کنیم.
چرا آنلاین شاپ محصولات پوستی؟
ابتدا بهتر است دلیل انجام این کار را بدانید. مزایای آنلاین شاپ نسبت به مغازه فیزیکی بیشتر است؛ احتیاج به سرمایه کمی برای راهاندازی دارد و مخارج اجاره، رهن و تعداد بالای محصولات در ابتدای کار نیاز نیست؛ آنلاین شاپ شما را به همه کاربران فارسی زبان معرفی میکند اما فروشگاه فیزیکی محدود به شهر و محله شماست؛ احتیاجی به یک مکان فیزیکی و حضور در آن ندارید، آنلاین شاپ به صورت شبانهروزی در حال خدمترسانی به کاربران است؛ در فروشگاه آنلاین میتوانید بدون محدودیت مشتریان و میزان فروش خود را افزایش دهید. مجموعه این موارد سبب میشود که راهاندازی آنلاین شاپ کار درستی باشد.
مراحل راهاندازی آنلاین شاپ محصولات پوستی
شما برای شروع یک کسبوکار آنلاین باید مراحلی را طی کنید. این مراحل به شما کمک میکند تا شانس موفقیت کار خود را بالا ببرید؛ اما این مراحل شامل چه مواردی است؟
مرحله اول؛ انتخاب محصول
شما در ابتدا باید نوع محصول و محصولاتی را که میخواهید ارائه کنید، انتخاب کنید. آیا میخواهید همه محصولات آرایشی را بفروشید و روی محصولات پوستی تمرکز داشته باشید یا فقط محصولات پوستی مدنظر شماست؟ اگر انتخاب شما محصولات پوستی است، همه برندها را تهیه میکنید یا روی برندهای خاص و معروف بازار تمرکز دارید؟ جواب این دو سوال تا حدود زیادی بقیه مسیر را برای شما روشن میکند زیرا استراتژی و نحوه بازاریابی با توجه به محصولات شما انجام میشود.
ما توصیه میکنیم که روی محدوده کوچکی از محصولات متمرکز شوید و پس از موفقیت، کار خود را گسترش دهید؛ اینگونه مدیریت ریسک داشتهاید و کار تخصصی را انتخاب کردهاید؛ گوگل به محتوای تخصصی علاقه خاصی نشان میدهد پس شانس شما برای رسیدن به جایگاه برتر، بیشتر میشود. البته احتمال موفقیت نیز بالاتر است.
مرحله دوم؛ تعیین نحوه تامین کالا
نحوه تامین کالا به سرمایه شما بستگی دارد؛ اگر سرمایه زیاد و انبار مناسب دارید، میتوانید با شرکتهای تولیدکننده مذاکره کنید و محصولات را به قیمت مناسب تهیه نمایید. اگر سرمایه شما متوسط است؛ میتوانید با فروشگاههای بزرگ برای تامین کالا صحبت کنید و کالا را با قیمت خوب بخرید. اگر سرمایه کمی دارید؛ نگران نباشید، میتوانید به صورت همکاری در فروش، پورسانت منطقی از میزان فروش خود کسب کنید.
مرحله سوم؛ طراحی سایت
روشهای مختلفی برای طراحی سایت وجود دارد. میتوانید از دانش برنامهنویسی برای ساخت یک آنلاین شاپ اختصاصی کمک بگیرید؛ البته هزینه این روش بالاست. روش دیگر، کمک گرفتن از سیستم مدیریت محتوا وردپرس است با مقداری آموزش و یادگیری میتوانید این مسیر را برای ساخت فروشگاه خود به کار ببرید؛ اما سادهترین روش، استفاده از فروشگاه ساز است. استفاده از آن ساده بوده و میتوانید در زمان بسیار کوتاهی فروشگاه اینترنتی مخصوص به خود داشته باشید. میتوانید با مشاهده چند نمونه کار، سایت مناسبی سفارش دهید.
مرحله چهارم؛ بررسی رقبا
بخشی از کار شما انجام تحقیقات بازار و بررسی رقبا است. تحلیل و بررسی رقبا، میتواند اطلاعات ارزشمندی درباره مشتری، محصولات و... به شما بدهد. هر اندازه که دانش اولیه شما بهتر باشد، شانس موفقیتتان بیشتر است.
مرحله پنجم؛ انتخاب لوگو و برند
اگر میخواهید در ذهنها باقی بمانید، باید برای آنلاین شاپ خود یک هویت و برند تعریف کنید. به آن شخصیت دهید و متناسب با انتخاب خود، رنگ، اسم، لوگو و... بخشهای سایت را طراحی کنید. هر اندازه که برند ماندگارتری داشته باشید، میتوانید مشتریان وفادارتری برای خود بسازید.
مرحله ششم؛ خرید هاست و دامنه
دامنه شبیه آدرس پستی شما در اینترنت عمل میکند. به خاطر اینکه کاربران سایت بتوانند در آینده، دوباره سایت شما را پیدا کنند، باید نام مشخص، خاص، ساده و بهیادماندنی برای آنلاین شاپ خود درنظر بگیرید سپس اقدام به ثبت آن نمایید. هاست نیز مثل فضای داخل خانه شماست که در آن وسایل خانه را نگهداری میکنید؛ وظیفه هاست، ذخیره و حفظ اطلاعات سایت است تا میزبان حضور کاربران باشد.
مرحله هفتم؛ ویترین آنلاین شاپ
همانطور که بهترین و مناسبترین محصولات فروشگاه را در ویترین قرار میدهند تا بتواند در جذب مشتری به داخل دکان موفق عمل کند؛ ظاهر و نحوه قرارگیری محصولات در صفحه اصلی سایت نیز مهم است زیرا کاربر بعد از ورود به سایت با مشاهده این صفحه تصمیم میگیرد که قدم بعدی را چگونه بردارد.
مرحله هشتم؛ توضحات، عکس و ویدیو محصول
کاربران بعد از رسیدن به صفحه محصول باید با اطلاعات و مشخصات آن آشنا شوند و سوالات احتمالی آنها پاسخ داده شود. تصویر مناسب محصول در دسترس آنها قرار بگیرد تا بتوانند آن را از زاویههای مختلف مشاهده کنند. درصورت امکان، بهتر است که یک ویدیو معرفی یا کاربردی از محصول نیز در این بخش قرار بگیرد. همه اینها شانس خرید را بالا میبرند.
مرحله نهم؛ گرفتن مجوزهای لازم و اتصال آنلاین شاپ به درگاه پرداخت اینترنتی
شما باید برای فروشگاه اینترنتی محصولات پوستی مجوز بگیرید. مجوزهای نماد اعتماد الکترونیکی، ساماندهی و... سبب افزایش اعتماد کاربران به کسبوکار شما میشوند که با اتصال سایت به درگاه پرداخت اینترنتی میتوانید این اعتماد را بیشتر کنید.
مرحله دهم؛ بهبود رتبه سئو سایت برای افزایش فروش
شما میتوانید با روشهای مختلفی سبب ارتقا رتبه سئو سایت شوید. اولین گام طراحی ساده و کاربرپسند سایت است؛ بهبود سرعت لود سایت برای کاهش زمان انتظار کاربر نقش موثری در کسب جایگاه بهتر در نزد گوگل دارد؛ البته محتوای مناسب و انتخاب کلیدواژههای درست، برای بازاریابی محتوایی اصولی مهم است زیرا شانس دیدهشدن آنلاین شاپ شما را بیشتر میکند.
شما میتوانید تبلیغ کنید؛ تهیه رپورتاژآگهی بهترین نوع تبلیغ است. البته ایجاد شبکه اجتماعی به تعامل بهتر شما و کاربران کمک میکند و روی رتبه سئو تاثیرگذار است.
درنهایت فراموش نکنید که هدف شما کمک به تجربه بهتر کاربر برای داشتن یک تجربه خرید خوشایند است؛ هر کاری در این زمینه انجام دهید، روی بهبود رتبه سئو شما تاثیر مثبت دارد.
چگونه آنلاین شاپ محصولات پوستی راهاندازی کنید؟
اگر فکر میکنید که ساخت و راهاندازی آنلاین شاپ محصولات پوستی بسیار سخت است؛ اشتباه میکنید. شما میتوانید از فروشگاه ساز شاپفا کمک بگیرید. آنها بیشتر مراحل را برای شما انجام میدهند و پاسخگوی سوالات شما در این مسیر هستند تا یک فروشگاه مناسب و موفق برای خود بسازید. مدیریت و کار کردن با آن ساده است و مدت زمان کمی طول میکشد تا آن را عملی کنید. آنها خدمات پشتیبانی مناسبی دارند تا شما را در طول راهاندازی و طراحی فروشگاه اینترنتی کمک کنند. امتحان کردن آن ارزش دارد.
دیدگاه تان را بنویسید