توضیحات سخنگوی دولت درخصوص آخرین وضعیت لایحه رتبهبندی معلمان
سخنگوی دولت درباره پس گرفتن برخی لوایح، لایحه رتبهبندی معلمان، تعامل با مجلس و مذاکرات وین پاسخ داد که خلاصه آن را در زیر میخوانید:
به گزارش «شایانیوز» و به نقل از 55 آنلاین؛ سخنگوی دولت درباره پس گرفتن برخی لوایح، لایحه رتبهبندی معلمان، تعامل با مجلس و مذاکرات وین پاسخ داد که خلاصه آن را در زیر میخوانید:
تا آنجایی که من حضور ذهن دارم لوایح استرداد شده از سوی دولت سیزدهم به یک پنجم هم نمیرسد. اگر مسائل و نگاه سیاسی در میان باشد، این دولت میتواند با یک نامه بگوید که من با تمام لوایح دولت قبل مخالف هستم؛ باید خودم مجدداً قضایا را بررسی میکنم اما به هیچ عنوان این مسئله وجود نداشته است. بنابراین اینکه بگوییم به خاطر جهتگیری خاصی لوایح دولت گذشته بازپسگیری شده است، خیر چنین چیزی نیست.
- مسئله دوم این است که باید لوایح را مورد بررسی قرار دهیم آیا مسائل سیاسی در دستور و موضوع محتوایشان وجود داشته است؟ در واقع بررسی شود مباحثی که در جناحها یا گروههای سیاسی که پاسخهای متفاوتی با توجه به نگرشهایش دارند در این لوایح وجود داشته است؟ یا خیر، مسائل اقتصادی و کارشناسی مطرح بوده است که حوزه غیرسیاسی را شامل میشود. توجه داشته باشید ممکن است از یک جناح سیاسی دو نگاه متفاوت به یک موضوع وجود داشته باشد، یا از دو جناح سیاسی متفاوت، یک نگاه مشترک به مسئله داشته باشند.
- در خصوص طرحهای قبلی در دستور رسیدگی باز مجلس جدید خودش تصمیمگیری میکند، موضوع به هیچ عنوان سیاسی نیست موضوع این است که این مجلس بنا است برنامهریزیهای حوزه تقنین را خودش انجام دهد لذا به آن اجازه دهیم خودش اولویتها و جهتگیری طرحها را مشخص کند.
- درخصوص بازپس گیری لایحه همسانسازی حقوق بازنشستگان؛ باید بگویم سازمان اداری و استخدامی کشور و وزیر محترم کار در این باره توضیحاتی را ارائه دادند و به شخصه معتقدم بیش از این هم حتماً باید توضیحاتی داده شود.
- درخصوص بازپس گیری لایحه همسانسازی حقوق بازنشستگان؛ باید بگویم سازمان اداری و استخدامی کشور و وزیر محترم کار در این باره توضیحاتی را ارائه دادند و به شخصه معتقدم بیش از این هم حتماً باید توضیحاتی داده شود.
- در تمام بررسی طرحها و لوایح نیز نمایندگان دولت در کمیسیونها و صحنها حاضر هستند و بحثهای کارشناسی را با هم دارند. طبیعتاً ممکن است در برخی از اوقات اختلاف نظرهایی در بحثهای کارشناسی وجود داشته باشد، همچنان که در خود مجلس مخالف و موافق وجود دارد. به طور مثال در همین مسئله رتبهبندی معلمان و ارز ترجیحی موافق و مخالف وجود دارد، هر دو نظر هم دغدغهشان حل مشکلات مردم است اما نظرات کارشناسی و پاسخهای متفاوتی دارند و در هر کار کارشناسی و اجرایی اختلاف نظر در روش رسیدن به حل مسئله متفاوت است. دولت در این زمینهها تعاملش بسیار سازنده با مجلس دارد و به طور مستمر و بدون انقطاع و تابع قانون با نمایندگان به فکر حل مشکلات است.
دیدگاه تان را بنویسید