عامل چالش مومو در ایران دستگیر شد؛ مومو با چه شماره در ایران پیام می داد؟
عامل چالش مومو در مازندران دستگیر شد. نوجوان دستگیر شده به انگیزه شوخی در بین همکلاسی های خود اقدام به ایجاد اکانت با تصویر مومو کرده بود…
مومو کیست و چگونه متولد شد؟
در سال 2016، یک هنرمند و مجسمه ساز جاه طلب معاصر، ذهنیت جدید وهم آور خود را به جهانیان نشان داد: مادر پرنده. چهره ای زیبا و زنانه با چشمان برآمده به حدی که در شرف دور شدن هستند و همچنین لبخندی که جوکر به آن حسادت می ورزد، موهای نامرتب و … تصویر واقعا ترسناک است، حتی در بی عاطف ترین فرد احساسات را برمی انگیزد.
مومو یک زن ترسناک است و مومو در حقیقت یک عروسک ژاپنی است ، که در حساب اینستاگرامش قرار گرفته است ، اما پس از اینکه مومو به عنوان یک چالش خودکشی رواج یافت ، این عروسک در پروفایل کسی که با شماره های مختلف با شما تماس میگیرد قرار میگیرد.
تصویری از اکانت مومو در واتساپ
عامل چالش مومو در مازندران دستگیر شد
سامع خورشاد رئیس پلیس فتای مازندران عصر دیروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: در پی مراجعه و طرح شکایت یکی از شهروندان در شهرستان قائمشهر، مبنی بر ارسال پیام و کلیپهای تهدیدآمیز موسوم به چالش مومو به دختر ۱۳ سالهاش در فضای مجازی، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، مالک سیم کارت که از آن طریق پیامها و کلیپهای تهدیدآمیز برای فرزند شاکی ارسال میشده، شناسایی شد.
رئیس پلیس فتای مازندران اظهار کرد: با شناسایی مالک خط تلفن این فرد در تحقیقات پلیس عنوان داشت، سیم کارت متعلق به وی بوده، اما در اختیار فرزندش برای انجام تکالیف مدرسه بوده و فرزندش نیز بدون اطلاع والدین به ارسال پیامهای تهدیدآمیز در بستر شبکه اجتماعی واتساپ اقدام میکرد.
خورشاد افزود: این دانشآموز متخلف که تحت تاثیر چالش مومو قرار گرفته بود به انگیزه شوخی در بین همکلاسیهای خود اقدام به ایجاد اکانت با تصویر مومو کرده و با ارسال پیامهای تهدیدآمیز به چند تن از دوستانش باعث ایجاد استرس و وحشت در بین آنان شد.
پیشنهاد می شود: چالش مومو ترسناک تر شد؛ این عروسک زشت در ایران هم قربانی گرفت!
رئیس پلیس فتای مازندران از تشکیل پرونده برای متهم و معرفی وی به مرجع قضایی خبر داد و افزود: استفاده برخی از معلمان و دانشآموزان از شبکههای اجتماعی خارجی همچون واتساپ و تلگرام به منظور آموزش مجازی، امکان به خطر افتادن کودکان و نوجوانان در آسیبهای فضای مجازی را افزایش داده است.
خورشاد افزود: این چالش باعث شده تا عدهای از افراد سودجو با استفاده از آن اقدام به ایجاد وحشت و همچنین تهدید و اخاذی و سرقت اطلاعات سایر افراد کنند که نیاز به تصویب قانون سخت و محکم از سوی قوه قضاییه در این رابطه است.
وی با تاکید بر نظارت بیشتر خانوادهها و آموزش و پرورش در این حوزه بر استفاده از شبکههای اجتماعی داخلی برای اجرای آموزش مجازی با رعایت قوانین و مقررات مرتبط با تولید و انتشار محتوا را خواستار شد.
اما چالش ترسناک مومو چیست و چگونه قربانی می گیرد؟
هر چند داستان چالش مومو به تازگی در فضایمجازی کشور ما مطرح شده است اما داستان این چالش در کشورهای دیگر به تابستان دو سال قبل یعنی سال ۲۰۱۸ باز میگردد. داستان چالش مومو اولین بار مرتبط با ویدئوهای بارگذاری شده در یوتیوب مطرح و گفته شد که از طریق این ویدئوها از نوجوانان دعوت میشود با شمارهای در واتساپ تماس بگیرند و مطابق دستورات داده شده عمل کنند.
دستورات داده شده به نوجوانان هم طبق ادعاها برای انجام کارهای خطرناک بود و شامل آسیب به خود میشد. اما هر چند این چالش سر و صدای زیادی در فضای مجازی به پا کرد اما هیچ ردپایی از آن در واقعیت پیدا نشد. در واقع بعد از گذشت چند ماه از آغاز این شایعات مشخص شد که این چالش اساسا دروغ است.یا لااقل به این شکلی که ادعا می شود نیست. در کشور ما حالا با تاخیری دو ساله این چالش سر و صدا به پا کرده است.
تا به امروز هر چند برخی رسانهها درباره آن صحبت کرده و هشدار دادهاند اما اگر بخواهیم واقعیتها را در نظر بگیریم به نظر میرسد این داستان در کشور ما هم اصلا مسئله شایعی نیست و تا این لحظه هیچ موردی که نشان دهد چنین چالشی وجود خارجی دارد و باید به عنوان یک والد نگران آن باشیم، وجود ندارد البته باید مراقب بود چون این چالش فرصت سوء استفاده ، آزار یا شوخی اشتباه برخی را فراهم کرده است. اما شاید بد نباشد از این فرصت استفاده و موضوع مهمی را به والدینی که نگران چنین چالشهایی هستند یادآوری کنیم.
اسکرین شاتی از پیام های چالش مومو به کاربران
دیدگاه تان را بنویسید