سیم کارت دانش آموزی ایرانسل برای اپلیکیشن شاد به چه درد میخورد؟
سیم کارت دانش آموزی ایرانسل به صورت White list عمل می کندتا دانش آموزان بتوانند به فضاهایی که مورد تایید است دسترسی داشته باشند.
سیم کارت دانش آموزی ایرانسلشاید بتواند نگرانی والدین در ارتباط با استفاده فرزندان از اینترنت را کاهش دهد. «محمود حبیبی» مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرروش در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره توزیع سیم کارتهای دانش آموزی گفت: فرآیند تولید سیم کارتهای دانشآموزی آغاز شده و اپراتورها پای کار آمدند و مکلف شدند که سیم کارتی به نام سیم کارت شاد را برای استفاده ایمن در فضای مجازی ارائه دهند تا از این طریق دل نگرانیهای خانوادهها هم کاسته شود.
وی درباره نقش اپراتورها توضیح داد: همکاران ما در حوزه اپراتورها برنامه ریزی کردهاند و با جلسات متعددی که گذاشته شده و فرآیندی که طی شده، به زودی ارائه سیم کارتهای دانش آموزی را شاهد خواهیم بود.
حبیبی با بیان اینکه سیم کارتهای دانشآموزی تنها به فضاهای مورد تایید آموزش و پرورش دسترسی خواهند داشت، گفت: این سیم کارت خاص استفاده کودکان و نوجوانان در فضای مجازی خواهد بود. قاعدتا این سیم کارتها آن دسته از مخاطراتی که شامل استفاده کنترل نشده از فضای مجازی است را، نخواهند داشت. قرار است ما در خصوص این سیم کارتها به صورت White list عمل کنیم که دانش آموزان بتوانند به فضاهایی که مورد تایید است دسترسی داشته باشند.
وی ادامه داد: تلاش ما این است که دانشآموزان به محتواهای نامناسب دسترسی پیدا نکنند، همچنین سیاستهایی که وزارت آموزش و پرورش در نظر دارد، روی این سیم کارتها اعمال خواهد شد.
سیم کارت دانش آموزی ایرانسل
سیم کارت دانش آموزی ایرانسل کی توزیع می شود؟
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرروش درباره زمان عرضه این سیم کارتها گفت: اپراتور همراه اول و ایرانسل کارشان را با جدیت شروع کردهاند، ولی هنوز زمان دقیقی برای توزیع سیم کارتها مشخص نشده است.
حبیبی در خصوص اینکه سیمکارت دانشآموزی چگونه توزیع خواهد شد، گفت: مراکز اپراتورها سیم کارتها را توزیع خواهند کرد که البته این سیم کارتها با عنوان شاد است، اپراتورهای همراه اول و ایرانسل توزیع کننده این سیم کارت هستند.
وی با اشاره به اینکه هیچ محدودیت سنی برای دریافت سیم کارتهای دانش آموزی وجود ندارد، گفت: دانشآموزان میتوانند با نام و مشخصات خودشان سیم کارت را خریداری کنند. ظاهرا آنطور که اعلام شده، وزارت ارتباطات محدودیت زیر 18 سال برای دریافت سیم کارت را برداشته تا همه دانش آموزان از آن استفاده کنند.
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرروش گفت: سیم کارت شاد مانند سایر سیم کارتها ویژگیهای خاص خود را دارد و قابل شارژ توسط دانش آموزان است.
وی درباره نسخه جدید شاد و برطرف کردن ایرادات این اپلیکیشن گفت: تمام ایرادات اپلیکیشن شاد را آسیب شناسی کردیم که یک سری از آنها مربوط به احراز هویت و اطلاعات دانش آموزان بوده است که همه اینها را مرتفع کردیم. همچنین اطلاعات جدید را به همکارانمان در طراحی زیرساخت جدید شاد قرار دادیم.
کاهش مشکلات نصب اپلیکیشن شاد
حبیبی بیان کرد: تصور ما این است که مشکلات این چنینی در نسخه جدید شاد به شدت کاهش پیدا خواهد کرد. علاوه بر اینها یک سری از مشکلات مربوط به مناطقی است که در پهنای باند محدودیت داشته باشند که اینها به زیرساختهای کشور برمیگردد و در اختیار آموزش و پرورش نیست.
مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرروش در پایان اظهار داشت: وزارت ارتباطات به ما این قول را داد که زیرساختهای شبکهای مناطق را شناسایی و تقویت کنند تا ما مشکلی برای استفاده از شاد در مناطق مختلف نداشته باشم. ما جلو خواهیم رفت و هر موردی که به عنوان مشکل با آن مواجه شویم را به وزارت ارتباطات اعلام میکنیم تا دیگر مشکلی باقی نماند.
دیدگاه تان را بنویسید