|

چرا بازار مسکن به کما رفت؟

هفته اول اسفندماه در حالی سپری شد که به اذعان واسطه‌‌‌های ملکی بسیاری از متقاضیان فروش مسکن از تصمیم خود منصرف شده‌‌‌اند.

لینک کوتاه کپی شد

هفته اول اسفندماه در حالی سپری شد که به اذعان واسطه‌‌‌های ملکی بسیاری از متقاضیان فروش مسکن از تصمیم خود منصرف شده‌‌‌اند و بازدیدکنندگانی که قصدشان برای معامله جدی بود، نتوانسته‌‌‌اند به مقصود خود برسند.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از دنیای‌اقتصاد، تحقیق میدانی از بازار معاملات مسکن در چند روز اخیر نشان می‌دهد در حال حاضر تعداد خریداران حاضر در بازار مسکن از فروشنده‌‌‌ها به مراتب بیشتر است و آن دسته از فروشنده‌‌‌هایی که در یک ماه اخیر وارد بازار شده بودند نیز با مشاهده نوسان شدید قیمت ملک در بهمن ماه، تصمیم گرفته‌‌‌اند موقتا از بازار خارج شوند و معامله را به زمان مناسب‌‌‌تری در سال جدید موکول کنند. در حال حاضر پول‌‌‌لازم‌‌‌ها و تبدیل به احسنی‌‌‌هایی که خانه فعلی آنها دچار نقص امکانات است در بازار مسکن حضور دارند و هنوز از معامله انصراف نداده‌‌‌اند.

واسطه‌‌‌های ملکی می‌‌‌گویند به طور معمول وقتی بازار مسکن دچار هیجان قیمتی می‌شود و در نتیجه فروشنده‌‌‌ها احتیاط پیشه می‌کنند، فضا برای معامله آسان‌‌‌تر واحدهای مشکل‌‌‌دار یا دچار نقص امکانات بیشتر فراهم می‌شود و در نتیجه سرمایه‌گذاران یا مالکان خانه‌‌‌های مصرفی بدون آسانسور، بدون پارکینگ یا دچار مشکل نور و نقشه بازار را ترک نمی‌‌‌کنند.

آنها امید دارند از میان جست‌‌‌وجوگران ملکی، کسانی که برای خرید عجله دارند و اتفاقا اغلب از جنس سرمایه‌گذار هستند، در شرایط کمبود فایل‌‌‌های مطلوب واحد آنها را خریداری کنند. به هر روی آنچه طی روزهای سپری شده از اسفند ۱۴۰۱ در بازار معاملات مسکن شهر تهران گذشته،

نشان‌‌‌دهنده کاهش روز به‌روز از تعداد فروشنده‌‌‌ها آن هم در شرایطی که متقاضیان خرید طبق سنت هر ساله حضوری پررنگ در بازار دارند بوده و انجام خرید و فروش ملکی در این شرایط بازار ساده نیست. اما اینکه آیا این شرایط به ایست معاملات می‌‌‌انجامد یا عطش خرید به‌ویژه در میان متقاضیان سرمایه‌گذاری ملکی زمینه‌‌‌ساز رشد آمار معاملات می‌شود فعلا نامشخص است.

ایست معاملات ملکی؟

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی