دگزامتازون داروی کرونا خواهد شد؟
تحقیقات جدید از تاثیر گذاری دگزامتازون داروی کرونا حکایت دارد که می تواند بیماران کرونایی را از مرگ نجات دهد.
هرچند داروهای مختلفی با درجه تاثیر گذاری متفاوت ساخته شده است اما تحقیقات جدید از تاثیر گذاری دگزامتازون داروی کرونا حکایت دارد که می تواند بیماران کرونایی را از مرگ نجات دهد.
مدیر تحقیقات بالینی دانشگاه آکسفورد: داروی دگزامتازون در بین تمامی داروهایی که بر روی آنها تحقیق میکردیم، سبب هیجان ما شده است و ما نتایج مثبتی گرفته ایم.دگزامتازون داروی ارزان برای کرونا
والانس در کنفرانسی خبری همراه بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس گفت: "اولین مطلبی که میخواهم بگویم این است که دگزامتازون ارزان، بسیار در دسترس است و نکته جالب در مورد این تحقیق این است که میتواند در اینجا و در سرتاسر جهان موثر باشد. این یک تغییر در وضع موجود است.
این دارو محدود به فرآیند تولید پیچیدهای که متعلق به یک شرکت باشد و آن را در مقیاس اندک تولید کند، نیست. این دارویی است که میتواند بلافاصله در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد و این یک مطلب مهم است و سوال شما این بود که آیا ما در اینجا این کار را انجام میدهیم؟
مسئول خدمات پزشکی کشور در این رابطه دستورالعملی را صادر خواهد کرد که بر اساس آن این دارو باید برای عمل بالینی مورد استفاده قرار گیرد و مطمئناً سعی میکنیم تا حد امکان این دارو در همه جای دنیا در دسترس باشد و این موضوعی هیجان انگیز است. من نمیدانم که آیا پیتر مطلبی به این موضوع اضافه میکند".
در ادامه پیتر هوربی (Peter Horby)، مدیر تحقیقات بالینی دانشگاه آکسفورد گفت: این دارو در بین تمامی داروهایی که بر روی آنها تحقیق میکردیم، سبب هیجان ما شده است. ما نتایج مثبتی گرفته ایم و این نتایج باثبات هستند. ما میدانیم که نتیجه بسیار خوب است.
این دارو برای مدت ۶۰ سال است که استفاده شده است. این دارو در قفسهها وجود دارد. پزشکان میتوانند در مدت ۵ دقیقه بر روی قفسه به آن دسترسی داشته باشند. آنها میتوانند در مدت ۵ دقیقه آن را تجویز کنند. آنها میدانند که این دارو چگونه عمل میکند و میدانند که کمک کننده است. این کار را میتوانند از همین غروب شروع کنند. این بسیار جالب است. گفتنی است تحقیقاتی که در دانشگاه آکسفورد انجام شد، نشان داد که یک داروی استروئیدی به نام دگزامتازون باعث کاهش مرگ و میر برای کسانی میشود که به علت کرونا در بیمارستان هستند و به اکسیژن یا در بخش آی سی یو (ICU) نیاز دارند.
دیدگاه تان را بنویسید