بعد از رتبه بندی معلمان حقوق ها چقدر افزایش پیدا می کند؟
با این همه بررسی و رسیدگی در نهایت رتبه بندی معلمان برای دولت چقدر آب خورد؟
بر اساس آخرین اخبار از جزییات افزایش حقوق با رتبه بندی فرهنگیان بازنشسته با عنایت به محاسبه حقوق بازنشستگی از میانگین حقوق دو سال آخر کارمند تاثیر تصویب لایحه رتبه بندی معلمان در حقوق و پاداش بازنشستگی به شرح زیر است :
به گزارش«شایانیوز» و به نقل از روزنو؛ با توجه به شمولیت لایحه رتبه بندی از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱بازنشستگان قبل از این تاریخ هیچ مبلغی بابت رتبه بندی دریافت نخواهند کرد.
بازنشستگان آخر اسفند ۱۴۰۱ سه چهارم از مبلغ رتبه بندی که در حکمشان ثبت شده را در دوران بازنشستگی دریافت خواهند کرد.
بازنشستگان آخر شهریور ۱۴۰۲ کل مبلغ رتبه بندی که در حکمشان ثبت شده را در دوران بازنشستگی دریافت خواهند کرد.
بازنشستگان روز ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ و بعد از آن، برای محاسبه مبلغ پاداش بازنشستگی خود باید مبلغی را که در حکمشان بابت رتبه بندی ثبت همراه سایر بندها در عدد سنوات خدمتی خود (حداکثر ۳۰) ضرب کنند.
«مهدی اسماعیلی» نایب رئیس اول و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد وجوه مختلف رتبهبندی معلمان و تاثیر میزان بودجه در رتبههایی که به معلمان اعطا میشود، اظهار کرد: اتفاقا در این خصوص بارها تذکر داده ایم؛ نظام رتبهبندی معلمان دو ماموریت مهم را پوشش میدهد؛ یکی ارتقای صلاحیت حرفهای معلمان است و دیگری توجه به معیشت، منزلت و جایگاه معلم که هر دو مورد تاکید نظام است. برای اینکه به این جایگاه و موقعیت در خصوص معلمان برسیم نیازمند اجرایی کردن کامل نظام رتبهبندی هستیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است که دولت قصد افزایش حقوق کارمندان دولت در میانه سال را ندارد و بهنظر میرسد علت این تصمیم عواملی از جمله جلوگیری از کسری بودجه باشد.
طی چند سال اخیر شاهد بودیم که دولت در میانههای سال اقدام به ارائه لایحه به مجلس شورای اسلامی برای افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان دولت میکرد، این اقدام با انتقاداتی از جمله تحمیل هزینه بیشتر به بودجه و احتمال افزایش ناترازی و همچنین تبعیض با افزایش حقوق کارگران مواجه بود.
با توجه به این موارد، اخیرا داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره موضوع افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در نیمه دوم سال جاری با توجه به عدم کاهش تورم و فشارهای اقتصادی به مردم گفت: افزایش حقوق جدید در نیمه دوم سال نداریم، افزایش حقوقها یک بار در سال لحاظ میشود، افزایش حقوق سال جاری ابتدای سال مدنظر قرار گرفت.
بهنظر میرسد که پس از اینکه طی چند سال شاهد افزایش حقوق کارمندان دولت در میانه سال بودیم، سازمان برنامه و بودجه دیگر قصد ندارد چنین رویکردی در پیش بگیرد. باید به این نکته نیز توجه داشت که دولت بر کنترل کسری بودجه بهعنوان یکی از عواملی که آن را تورمزا میداند تأکید داشته است و بهنظر میرسد این تصمیم نیز در همین راستا گرفته شده است.
دیدگاه تان را بنویسید