|

چرا کارتال در نشست خبری مقابل آلومینیوم حاضر نشد؟

عدم حضور اسماعیل کارتال در نشست خبری پیش از دیدار مقابل آلومینیوم اراک موجب ناراحتی اصحاب رسانه شد.

لینک کوتاه کپی شد

اسماعیل کارتال، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل آلومینیوم اراک حضور نیافت. این غیبت به دلیل همزمانی زمان برگزاری نشست خبری با جلسه فنی تیم بود که باعث شد کارتال نتواند در کنفرانس خبری شرکت کند.

به گزارش «شایانیوز» و به نقل از ورزش سه، عدم حضور سرمربی پرسپولیس در این نشست، با واکنش منفی و نارضایتی اصحاب رسانه در اراک مواجه شد. خبرنگاران اراکی که برای پوشش این کنفرانس خبری حضور یافته بودند، از فرصت از دست رفته برای طرح سوالات خود و دریافت نظرات کارتال پیش از این دیدار حساس ابراز ناراحتی کردند.

حالا خبرنگاران باید منتظر نشست خبری پس از بازی اسماعیل کارتال در شهر اراک باشند. کارتال تا به حال در خارج از خانه به پیروزی نرسیده و هیچ چیز جز پیروزی برای هواداران این تیم قابل قبول نخواهد بود.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

از نگاه ورزش

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها

عصر تکنولوژی