|
ما رو به منابع منتخبت توی گوگل اضافه کن

یکتا ناصر و شکست استایل در نشست خبری فیلم دخترش / شیک پوشی که به پول نیست

بررسی استایل یکتا ناصر در نشست خبری فیلم «من جاسوزنی نیستم»؛ چرا انتخاب کت، فرم یقه و تن‌خور لباس با فرم اندام او هماهنگ نبود؟

لینک کوتاه کپی شد

شایانیوز- منوچهر هادی، کارگردان فیلم «من جاسوزنی نیستم» و یکتا ناصر، بازیگر این فیلم به همراه فرزندشان سوفیا، چندی پیش در نشست خبری این اثر در جشنواره کودک و نوجوان حضور پیدا کردند؛ که به واسطه جدایی این زوج سابق حسابی مورد توجه کاربران قرار گرفت. اما در این گزارش ما میخواهیم به استایل یکتا ناصر بپردازیم چر که ایرادات کوچک آن سبب شده بود تا لوک نهایی به شدت بد بنظر برسد.

2

یکتا ناصر اندام مثلثی و بالاتنه پهنی دارد یعنی عرض شانه وی  بیشتر از پایین تنه است با توجه به این فرم بدن باید برای لباس بالاتنه  سراغ آیتم هایی رفت که قسمت شانه و سینه پهن تر نشان داده نشود. کتی که یکتا ناصر پوشید اگر تن خور جذب تر و یقه اش کمی بازیک تر بود برای فرم اندامی ایشون مناسب تر بود.

شیک پوشی هرگز به لباس گران پوشیدن نیست و انتخاب سایز درست و مدل مناسب اندام اولویت شیک بودن است.

Untitled

Untitle

Untitled

پیشنهادات ویژه
پیشنهادات ویژه
دانش آراستگی
دیدگاه تان را بنویسید

آشپزی
خانه داری
تفریح و سرگرمی
دنیای سلبریتی ها
نیازمندی‌ها