|

کامیون داران با چه قیمتی گازوئیل خواهد زد؟

بر اساس تصمیم هیات دولت، تمام نیاز مصرفی کامیون‌داران با نرخ های فعلی به‌طور کامل تأمین خواهد شد

لینک کوتاه کپی شد

با توجه به برخی نگرانی ها در خصوص سه نرخی شدن گازوییل، بر اساس تصمیم هیات دولت، تمام نیاز مصرفی کامیون‌داران با نرخ های فعلی به‌طور کامل تأمین خواهد شد و فعلا هیچ برنامه‌ اجرایی به منظور اعمال سه نرخ برای گازوییل در دستور کار قرار ندارد.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از تسنیم، در پی دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی رانندگان کامیون در خصوص مشکلات مربوط به بیمه و بازنشستگی، گفت‌وگوها و رایزنی‌های گسترده‌ای با هدف حمایت از این قشر زحمتکش انجام شد و دولت با جدیت در پی پاسخ‌گویی به مطالبات به‌حق آنها است.

رئیس سازمان تأمین اجتماعی در راستای اجرای بند «خ» ماده 28 برنامه هفتم توسعه، تعهد داده است که اقدامات لازم برای حمایت از رانندگان در زمینه بیمه را با حداکثر مساعدت و به‌صورت جدی پیگیری کند. این اقدام به بهبود دسترسی رانندگان به خدمات بیمه‌ای کمک شایانی خواهد کرد و بخش مهمی از نگرانی‌های آنان را کاهش می‌دهد.

 بر طبق این اعلامیه قیمت نرخ سهمیه‌ای برای استفاده‌ی روزمره‌ی رانندگان کامیون 300 تومان، برای مصرف مازاد، نرخ دوم (نیمه‌یارانه‌ای) حدود 15 هزارتومان و در صورت استفاده بیشتر، نرخ آزاد 30 هزار تومان خواهد بود.

همچنین با توجه به برخی نگرانی ها در خصوص سه نرخی شدن گازوییل، بر اساس تصمیم هیات دولت، تمام نیاز مصرفی کامیون‌داران با نرخ های فعلی به‌طور کامل تأمین خواهد شد و فعلا هیچ برنامه‌ اجرایی به منظور اعمال سه نرخ برای گازوییل در دستور کار قرار ندارد.

از سوی دیگر و با هدف رفع نگرانی کامیون‌داران، با تصمیم شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، کاهش ماهانه 5 درصدی سهمیه پایه سوخت فعلا متوقف شده است.

البته تخصیص گازوئیل مازاد تنها بر اساس پیمایش کامیون‌ها و مطابق با بارنامه و باربرگ آنها صورت خواهد گرفت. این سیاست در راستای بهینه‌سازی توزیع سوخت و با هدف کاهش بسترهای قاچاق گازوئیل صورت گرفته که تاثیری بر هزینه سوخت و سهمیه مصرفی خودروها ندارد.

پیشنهادات ویژه

پیشنهادات ویژه

دانش آراستگی

دیدگاه تان را بنویسید

 

آشپزی

خانه داری

تفریح و سرگرمی

دنیای سلبریتی ها